2777
2789
کدوم منطقه و کدوم شهری مگه

جزیره کیش

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیشب ی نفر همینجا تاپیک زد که من معلمم ۵ تومن جمع شده نماینده ۳تومنشو خرج کیک و پفیلا و ابمیوه برای ...

منم قرار بود واسه مدیر و معاون کارت بزنم امروز پشیمون شدم ندادم🤭چون با والدین بد برخورد کرده بودن ک چرا فقط به معلما کادو میدن..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
دیشب ی نفر همینجا تاپیک زد که من معلمم ۵ تومن جمع شده نماینده ۳تومنشو خرج کیک و پفیلا و ابمیوه برای ...

چون به اسم معلم جمع میکنند بعد میدن خرج بچه ها

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
منم قرار بود واسه مدیر و معاون کارت بزنم امروز پشیمون شدم ندادم🤭چون با والدین بد برخورد کرده بودن ک ...

ما تهرانیم و ی منطقه که تقریبا همه دستشون به دهنشون میرسه من که واقعا دلی دادن ۵۰۰ دادم ولی واقعا بعضیا بزور و رودربایسی دادن دیگه بقیه دادن خجالت کشیدن و دادن.بزور که نمیشه .باید شرایط مردم رو درک کنن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ندین بخداهیچکس نمیتونه مجبورتون کنه منکه خودم یه چیزکوچولوخریدم دادم پسرم برد

منم یه شاخه گل 

خدا را شکر وضع مالی مون هم خوبه 

پول جم کنیم دیگه چه صیغه ایه 

مگه پاتختیه 

تو همه چی چشم وهم چشمی 

تورا خدا مسخره ی یه چیز را در نیارین 

منم قرار بود واسه مدیر و معاون کارت بزنم امروز پشیمون شدم ندادم🤭چون با والدین بد برخورد کرده بودن ک ...

منم دوست داشتم واسه ناظم و مدیر کادو بگیرم ولی خوشم ازشون نمیان چون خیلی بی ادب هستن.

چون به اسم معلم جمع میکنند بعد میدن خرج بچه ها

اخه بعضی معلما متن دیدم هزار تومن کادو نمیبرن کادو باید دلی باشه ن بزور الان ایشون ناراضی بود

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ما تهرانیم و ی منطقه که تقریبا همه دستشون به دهنشون میرسه من که واقعا دلی دادن ۵۰۰ دادم ولی واقعا بع ...

دقیقا هر کس ک میخاد بده باید با رضایت قلبی بده نه تو تعارف گیر کنه...

خرج بالاس ..اولش خواستم ۶تا کارت ۱تومنی بزنم دیدم نه نمیشه یکی زدم😂

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خدایی خیلی خانم هست .و خیلی با درک بود .مدرسه هم تعطیل بشه یاد بود و و قدردانی و یادگاری از ما داشته ...

شما خودتم خوبی عزیزم.

بعضی معما اومدن با کار خوبشون حس خوب و برا یه عمرمون جا بزارن واقعا خداخیرشون بده😍

دقیقا هر کس ک میخاد بده باید با رضایت قلبی بده نه تو تعارف گیر کنه...خرج بالاس ..اولش خواستم ۶تا کار ...

کار خوبی کردی دستتون هم درد نکنه

شما خودتم خوبی عزیزم.بعضی معما اومدن با کار خوبشون حس خوب و برا یه عمرمون جا بزارن واقعا خداخیرشون ب ...

ممنون مهربونم.معلم خوب خدایی با هیچ کادو و پولی زحماتش جبران نمیشه .