2777
2789
منم دوست داشتم واسه ناظم و مدیر کادو بگیرم ولی خوشم ازشون نمیان چون خیلی بی ادب هستن.

اصلا رفتارشون عجیب بود..گفتن ک مگه ما گدایم‌به ما کم میدن..گفتم نکنه از دیدشون ۵۰۰تومن و ۱تومن کم‌باشه.دیگه ندادم..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون مهربونم.معلم خوب خدایی با هیچ کادو و پولی زحماتش جبران نمیشه .

فداتشم، اره دقیقا همینطوره

من که معلم اول دبستانمو فراموش نمیکنم

من تصادف کردم اومد خونمون ملاقات

کدوم ادمی اینکارو میکنه؟

کارخوبی کردین هرکسی به دل وجیب خودشنگاه کنه

دقیقا 

من عضو انجمن مدرسه هم هستم تازه بقیه اعضامیخاستن برا مدیر و معاون وبقیه هم کادو بگیرن 

پشیمونشون کردم 

تو مدرسه دخترم همه قشری هستن 

شاید یکی نداشته باشه چرا با این کارامون باعث خجالت زده شدن بقیه خونواده هابشیم 

اتفاقا بقیه مادرهاهم استقبال کردند خیلی زیاد 

فداتشم، اره دقیقا همینطورهمن که معلم اول دبستانمو فراموش نمیکنممن تصادف کردم اومد خونمون ملاقاتکدوم ...

خدانکنه عزیزم.

وای چقدر مهربونم بوده .هر جا هست سالم و سلامت باشه انشالله

خوش بحالش

بجز داماد ما که کارمنده 

بقیه همکلاسیاش خیلی پولدارن دکتر و استاد و وکیل و ...

مدرسشون مجتمع اموزشیه شهریه ش هم ۷۰ میلیونه 

خواهر زاده من ۵۰۰ داده ولی خب بعضی ها بیشتر دادن 

بعضی ها علاوه بر پول ، کادو هم بردن مثل گردنبند طلا و..

نفری 200دادیم 37 نفرن حالا نمیدونم همه دادن یانه ولی با پول کیک اینا فکر کنم 6500جمع شده بود

خوبه دیگه

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

مامانم معلمه

یه پلاک طلا و پتو و حوله و یه ظرف سر دار

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»