2777
2789

پیام مدیر مدرسه پسرم در مورد جمع آوری پول در روز معلم که تو همه گروه ها فرستاد و گفت هر مادری پول جمع کنه و با نی بشه سال بعد پسرشو تو این مدرسه ثبت نام نمیکنه

🌸 سلامی از عمق قلب

به والدین گران‌قدر و مهربان 🌸

با دلی سرشار از شوق و سپاس، به شما عزیزان درود می‌فرستیم.

چه سعادتی بالاتر از این که توفیق یافته‌ایم در مسیر رشد و بالندگی فرزندان نازنین‌تان، همراه و هم‌قدم شما باشیم؟

از پروردگار مهربان که این فرصت بی‌مانند را به ما ارزانی داشته، بی‌نهایت سپاسگزاریم.

#روز_معلم

معلمان، این باغبانان صبور و عاشق، با دستان پرمهرشان بذر آگاهی و مهارت را در دل‌های پاک دانش‌آموزان می‌کارند.

همه‌ی ما، گوشه‌ای از دانایی، ادب و توانمندی‌هایمان را مدیون قلب‌های بزرگی هستیم که بی‌هیچ چشم‌داشتی، شب و روز برای آینده‌ی فرزندانمان از جان مایه گذاشتند.

به راستی، چگونه می‌توان از این فرشتگان زمینی سپاس گفت؟

یک جهان مهر و ستایش نثارشان باد! 💖

اما سخنی از دل

با شما والدین عزیز داریم...

از صمیم قلب از شما که با عشق و محبت، به فکر گرامی‌داشت روز معلم و قدردانی از این عزیزان هستید، سپاسگزاریم.

● اما اجازه دهید این لحظه‌ی زیبا را به شکلی ساده‌تر و عمیق‌تر رقم بزنیم.

گاه، والدینی پیشنهاد می‌کنند که با جمع‌آوری مبلغی، هدیه‌ای برای معلم تهیه شود. اما ما باور داریم که این شیوه، آن‌گونه که شایسته‌ی قلب‌های پاک شماست، نیست.

هدیه‌ای که از دستان کوچک دانش‌آموز به معلمش اهدا می‌شود، ارزشی فراتر از هر چیز دارد.

یک نقاشی که با عشق کشیده شده، یک دل‌نوشته‌ی ساده که از قلب کودکانه‌ی فرزندتان تراوش کرده، یا حتی یک عکس یادگاری که لحظه‌ای از محبت را جاودانه می‌کند، می‌تواند زیباترین هدیه برای معلمی باشد که با جان و دل آموزش داده است.

بیایید به مانند گذشته‌های شیرین، به فرزندانمان بیاموزیم که با دستان خودشان، عشق و سپاس‌شان را به معلم ابراز کنند.

یک شاخه گل که عطر محبت دارد، یک سرود که با خنده‌های کودکانه خوانده می‌شود، یا حتی یک تماس تلفنی که صدای گرم دانش‌آموز را به گوش معلم می‌رساند، می‌تواند قلب او را لبریز از شادی کند.

🌿 چشم‌ها را باید شست

جور دیگر باید دید... 🌿

❌بار دیگر با تأکید می‌گوییم: جمع‌آوری پول از والدین کلاس برای خرید هدیه، راهی نیست که ما به آن باور داریم و انتظار رعایت از جانب شما عزیزان را داریم.

هر یک از فرزندان شما عزیزان می‌توانند به‌تنهایی و با عشق، هدیه‌ای به معلمش تقدیم نمایند.

بگذارید این روز، پر از لحظه‌هایی باشد که از قلب‌های پاک کودکانمان به معلمان‌شان می‌رسد.

با تمام وجود از همراهی و مهربانی‌تان سپاسگزاریم.  

با آرزوی روزهایی سرشار از عشق و لبخند،  

🌟 برای شما و فرزندان‌تان بهترین‌ها را آرزومندیم. 🌟

مدیر دبستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد پر توقع هستید، از همه کلاس ها کمتر جمع شده یعنی چه خجالت داره واقعا، از این مادرای خودشیرین هس ...

مدیر مدرسه پسرم گفت که هر مادری با نی بشه و پول جمع کنه واسه روز معلم سال بعد پسرشو باید ازین مدرسه ببره. 

شما چرا پول جمع میکنی؟ هر کی هر چی دلش میخواد بده. چقد کار زشتی میکنید زوری از مردم پول میگیرید تازه ...

باورت میشه من کادو گرفتم مادر یکی از دانش آموزان به بچم گفته بود بگو پولم بده باید باکس بگیریم 😐 

۷ میلیون کارت هدیه 

نفری ۲۰۰  یا ۳۰۰ دادن 

کیک  فقط برای معلم با گل و چند تا کادو 

نماینده ما که به کسی هایی که نریخته بودن هم زنگ زد پول میریزن یا جدا کادو میدین ، بنده خداها تو رودرواسی موندن اگه نمیخواستن هم کادویی بدن 

میگفت ۲۰۰ دیگه چیه نمیتونن بدن یک سوپر میرن ۵۰۰ هزینه ش میشه گفتم سوپر واجب برن ولی مجبور نیستن ۲۰۰ بدن 

فقط دنبال این بود که پول کلاس ما از همه بیشتر باشه و پُز بده که همینطورم شد 

وااا کدوم منطقه هستید که انقد با اختلاف با بقیه جاها رئیس براتون خرج کرده؟!؟!بذار باور نکنم

عزیزم ما جزیره کیش هستیم و خیلی از این هزینه ها با مشارکت سازمان مناطق آزاد جدای از اون هر مدرسه اینجا یه شب جداگانه معلم هاشو میبره رستوران یا هتل برای شام و دور همی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

مال حرام   ،   حرام   است. هر چقدر که باشه

امان از مادرهای خودشیرینی که مادرهای دیگه را توی معذوریت  قرار میدن  و توی عمل انجام شده قرار میدن

به خصوص اونهایی که نه گفتن  بلد نیستن

و مال حرام   را وارد زندگی  معلم می کنند.

مادرخودشیرین یا لطف کن  خودت پنج میلیون را بده 

یا کاسه ی گدایی دست  نگیر مادرها  را   وادار به کار زوری  نکن

جلوی مدرسه ی همسرم یک دستفروش اومده  گل میفروشه توی هفته ی معلم

پسرها از پول تو جیبی خودشون گاهی یک شاخه گل میخرن میان به معلم شون میدن ، همون یک دنیا  عشق است

به همسرم میگم  خوبه  برای گل فروش ها  هم  خوب شد.

ولی اجبار   و پول زوری گرفتن  بی نهایت کار زشت  و شرم آوری است.

خانواده ی ما  روز معلم  اصلا وجه نقد یا کارت هدیه قبول نمی کنن.

یک بار یک شاگرد خصوصی داشتم معادل یک ربع سکه هزینه کرد ولی درس را نتونست نمره بگیره . واقعا ضعیف بود و استادش هم باهاش لج کرده بود به خاطر غیبت های زیاد و ....

من هم به مادرش گفتم فلان مجلس تون من را دعوت کنید میام

رفتم مجلس و همون مقدار پول را به شکل  کادو برگردوندم .

اصلا دلم نمی خواد پول هایی که خدای نکرده سر سوزن شبهه داره یا نارضایتی باشه وارد زندگیم   بشه

خودم کمتر می خورم و کمتر می پوشم. آرامش بیشتری دارم.