2777
2789

پسر من سه سالگی میرفت مهد کودک از صبح تا 5 بعد از ظهر . ساعت هشت و نیم هم شام میخورد و نه خواب بود . الانم همینجوریه . این فاصله ای که خونست با هم نقاشی میکشیم و بازی می کنیم و گاهی هم برنامه کودک میبینیم.

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبح ساعت چند میبردینش مهد؟بیدار میشد؟هرروز ببرمش.فک میکنم هرروز رو تحمل نمیکنه!

الانم بچه من شام وخوابش مثه بچه شماست

فقط ناراحتم که نمیتونم همه ی وقتمو براش بذارم

پسر من سه سالگی میرفت مهد کودک از صبح تا 5 بعد از ظهر . ساعت هشت و نیم هم شام میخورد و نه خواب بود . ...

تماتم روز رو مهد 😐😐😐😐😐😐😨

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓
پسر من سه سالگی میرفت مهد کودک از صبح تا 5 بعد از ظهر . ساعت هشت و نیم هم شام میخورد و نه خواب بود . ...

شما کدوم کشوری مسافر جان؟؟

ایران فکر نکنم مهدکودکا این همه ساعت بچه رو نگه دارن.ولی چقد خوب ک شما میتونی اینکارو بکنی.اینجا بچه ها از صبحتاشب تو ی آپادتمان کوچیکن.همبازی ندارن

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

منم خیلی بی حوصله ام دخترم که سه سالش بود کلییی بازی با هم می کردیم .لی برای پسرم زیاد حوصله ندارم . البته نیمه وقت مهد میره ولی کلا خیلی  نمیشه بازی کرد باهاش زود حوصله اش سر میره . 

البته هفته ای یک بار هم با هم میریم استخر . با دوستانی که بچه همسنش دارن هم رفت و آمد داریم