2777
2789

من تا قبل کلاس هشتم ی دختر شوخ و پرانرژی و بامزه و بی غم بودم 

تا اینکه رفتم کلاس هشتم و به طور اتفاقی از یکی از بچه های کلاسمون خوشم اومد و سعی کردم باهاش رفیق بشم اما اون نابودم کرد و آبرو برام نزاشت :) 

از اون تایم به بعد دیگه اون دختر سابق نشدم 

من خصومتی با کسی ندارم و مشکلی ندارم 

امروز از یکی از بچه هامون تعریف کردم از ست تاپ و شورتش (رشتم علوم ورزشیه میریم سالن) اما اون همش ایگنورم میکنه جدیدا 

امروز بهم گفت برو سر ی میز دیگه وایسا و اینجا من میخوام بازی کنم 

دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم که باهام رفیق بشن 

اخه چقدر خودمو نزدیک کنم و سر صحبت رو باز کنم

بخدا حقم این نیست که همش تو دانشگاه تنها باشم 

لابد با خودشون میگن این دختره مشکل داره که تنهاست و کسی باهاش رفیق نیست 

بخاطر همین برای حفظ آبرومم که شده باید خودمو با بچه ها وفق بدم و نزدیکشون بشم حتی اگه ایگنورم کنن 

امروز دوباره از یکی از بچه ها پرسیدم گشنمه خوراکی چیزی ندارید بهم بدید یکیشون گفت نه برو بخر اگرم داشته باشیم به کسی نمیدیم مال خودمونه 

منم هیچی نخریدم و گشنه موندم و با ایگنور شدنم کلا همه چی از سرم رفع شد حتی گشنگی و تشنگی 

نمیدونم چرا هیچ دوستی تو دانشگاه ندارم 

خیلی سعی کردم ارتباط بگیرم اما نشد 

شایدم اونا نخواستن 

کلا من شخصیتم از کلاس هشتم به بعد عوض شد 

دلم برای خودم خیلی میسوزه 

حتی برای خودم گریه هم میکنم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مهرطلب نیستی؟ با روانشناس صحبت کن ارتباطات اجتماعیت بهتر میشه ولی اخه چه لزومی داره بخوای خوراکی یکی دیگه رو بگیری ، یه جور دیگه باید بحث بندازی اینطوری خب مشخصه طرف خوراکی هم بده یه جوری میشه وقتی باهاش صمیمی نیستی

عزیزم مهرطلب نیستی؟ با روانشناس صحبت کن ارتباطات اجتماعیت بهتر میشه ولی اخه چه لزومی داره بخوای خورا ...

اخه ما قبلا صمیمی بودیم 

ی اکیپ بودیم 

مهر طلب هستم اره 

خب ببین قشنگ نگفتی کسی که باهاش صمیمی نیستی یهو بگی گرسنم چیزی ندارین بخورمبلد نیستی از اول ارتباط ب ...

اتفاقا قبلا اکیپ بودیم 

صمیمی بودیم 

قبلا باهام خوب رفتار میکرد