بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتما باید اندوسکپی کنین به دکتر بگین براتون مینویسه ...هلکوباکتری تو ایران خیلی شایع است و تمام علائمی که دارین داریم از میشه ..یه دوره دارو میدن خوب میشی ولی اگر پیگیر نشی تبدیل به زخم و....
بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
عزیزم چیزی به عنوان ورم معده فقط تو ایران میشنوی متاسفانه از خودشان مریضی در آوردند ...ورم معده عامل اش سطح بالای هلکوباکتری است و باید پیش دکتر خوب و متخصص درمان قطعی کنی ....تمام مشکلات معده از زخم و سرطان ها شروع اش همین باکتری است من خودم داشتم سالها تو ایران که بودم بهم می گفتن ورم معده داری ...وقتی امدم آلمان رفتم سراغ درمان قطعی دکترا میخندیدن می گفتم ورم معده دارم 😣انتی بیوتیک های قوی مخصوص معده بهم دادن برای یک ماه و بعد تست گرفتن دیدن درمان شده الانم هر سال باید تست تنفسی بدم تا سطح باکتری را بسنجن
بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
چه داروهایی خوردی؟ چه مدت خوردی؟ پرهیز غذاییت چیه؟ وقتی استرس و ناراحتی داری برنمیگرده؟
استرس بدترش میکنه اما دوز داروهای هر فردی با دیگری فرق داره . پنتوپرازول . فامتادین . راینیتیدین و قطره متوکلروپرامی از جمله داروهاست ولی دکتر باید تشخیص بده چیو با چی بخورید . شما وعده غذاییت رو زیاد کن حجمش رو کم . پیاز خام و غذای سرخ شده و ادویه دار و میوه خام نخور انشالله بهتر میشی . گوجه و انواع سس حالت رو بدتر میکنه
....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟