2777
2789

سلام دوستان من ده روز عقب انداختم اینه نوک سینم درد می‌کنه انگار سایزشونم تغییر کرده 

و اینکه تکرر ادرار دارم و سوزش 

زیر دلم بعضی اوقات درد می‌کنه میشه راهنمایی کنین تجربه تون رو بگین من الان نمیتونم برم آزمایش 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی هفته بعد از اقدام سینه هام درد گرفتن تا الان که هفته هشتمم گاهی وحشتناک درد میکنن و هاله دورشون پر رنگ تر شده و بزرگ تر و سنگین شدن و رگ رگی 

سرگیجه هم داشتم

حالت تهوع از هفته ششم اومد سراغم تا الان که توی این هفته دوبار بالا آوردم اونم صبح پدرم دراومده از هرچی غذاست متنفرممممم😅

ویارم از همین هفته شروع شد از ترشی و بوش و تخم مرغ حالممممم بهم میخوره شدید🤢از هیچ غذایی خوشم نمیاد نمیتونم بخورم فکرش هم باعث میشه بالا بیارم

از هفته پنجم ششم بدنم بشدت داغ میشه مخصوصا شبا

درد زیر دل و پهلو و کمر هفته پنجم تا هفتم گاهی اوقات داشتم ولی الان خیلی کمتر شده

آها کمی تکرر ادرار هم دارم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

مبااارکه ایشالا به سلامتی به دنیا بیاد ❤️

مرسی عزیزم بهترینا برات اتفاق بیفته🩵

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

چون دارم از همسرم جدا میشم😅💔

متاسفم عزیزم. نمیدونستم انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

آزمایش ندادی؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤