2777
2789

این نماز خاصیت های زیادی دارد که پیغمبر اکرم(ص) فرمودند :

۱) توبه انسان قبول میشه

۲) گناهان آدم آمرزیده میشه

۳)همه ما گرفتار حق الناس هستیم به غیر از چهارده معصوم میفرمایندخدا طلبکاران را با خواندن این نماز از ادم راضی میکنه

۴) میفرمایند در آخرالزمان ریزش ها زیاده اینکه کسی بتونه یا ایمان کامل از دنیا بره ملائکه تعجب میکنند ، این نماز ضمانت می‌کنه انسان با ایمان از دنیا بره

۵)در عالم برزخ قبرش نورانی و وسیع خواهد شد

۶)این نماز وسعت رزق میاره

۷)خداوند آمرزش رو شامل حال خودش و پدر و مادرش و فرزندانش می‌کنه

۸)در موقع رفتن از این عالم سالم و با راحتی از دنیا میره

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

هفته بعدم میشه خوند؟الان نمیتونم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا ویژه زندگیم داره نابود میشهاسمم تینا

سلامت و حاجت روا باشید ان شاالله 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

هفته بعدم میشه خوند؟الان نمیتونم

بله میشه خوند عزیزم کلا تا آخر ماه ذی القعده میشه یعنی ۴ هفته فرصت هست 

گفتن اگر یکبار هم خونده بشه کافیه 

بله میشه خوند عزیزم کلا تا آخر ماه ذی القعده میشه یعنی ۴ هفته فرصت هست گفتن اگر یکبار هم خونده بشه ک ...

ممنون عزیزم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
هفته بعد میشه خوند؟

بله میشه عزیزم تا آخر ماه ذی القعده میشه خوند

بله میشه خوند عزیزم کلا تا آخر ماه ذی القعده میشه یعنی ۴ هفته فرصت هست گفتن اگر یکبار هم خونده بشه ک ...

خیلی ممنونم یاد آوری کردی.

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

سلام  خیلی ممنون که به ماهم گفتی شاید قسمت ماهم بوده بخشیده بشیم 

من همین الان تموم کردم سرسجادم  دعاگویت هستم ان شا الله به حق این باران رحمتی که از دیشب درحال باریدن هست خدا همه گناهی مارو قلم عفو بکشد وتورو حاجت روا وخوشبخت کند 

سلام خیلی ممنون که به ماهم گفتی شاید قسمت ماهم بوده بخشیده بشیم من همین الان تموم کردم سرسجادم دعا ...

سلام خواهش میکنم عزیزم قبول باشه 

خیلی ممنونم از دعاهای قشنگتون و همچنین 💚

سلامت و حاجت روا باشید 

ان شاء الله توفیق داشته باشم بخونم♥️

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

ان شاء الله توفیق داشته باشم بخونم♥️

ان شاالله عزیزم 💚🙂

سلامت و حاجت روا و عاقبت بخیر باشید 

التماس دعا دارم