2777
2789

وپریودتون نامنظم بود؟

من بارداری پوچ داشتم باید ۱۲ هفته میبودم ولی تو هفته ۷ رشدش متوقف شده بود

یه خونریزی شدید داشتم بعدشم که سقط کردم از قبل ماه رمضان تا الان یا لکه بینی دارم یا خونریزی

اللّهم عجل الولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سویق عدس خوردم روزای آخر 

اولش ک خونریزی بود وقتی لکه سد بعد ده روز سویق عدس میخوردم باعث شد بند بیاد برد بخر از عطاری جایی 

من خواهرم خودش درست کرده بود 

ولی فک کنم تو عطاری ها دارن

سویق عدس خوردم روزای آخر اولش ک خونریزی بود وقتی لکه سد بعد ده روز سویق عدس میخوردم باعث شد بند بیاد ...

آره دارن ولی من نمیدونم مال بقایا دارم یا نه آخه سونو هم ندادم

اللّهم عجل الولیک الفرج

من از قبل ماه رمضون درگیرم خسته شدم

احتمال زیاد بقایا داری.

منم یکی از سقطهام اینجوری بود، دو ماه خونریزی داشتم، اخر رفتم دکتر، بازم رفتم بیمارستان کورتاژ کرد، یه ماه باز خونریزی داشتم که بعد بقایا دفع شد و خونریزی تموم شد.

الانم منم ماه رمضون زایمان کردم هنوز خونریزی دارم، فکر کنم مشکل، میخوام برم دکتر.

حتما برو دکتر شما هم

احتمال زیاد بقایا داری.منم یکی از سقطهام اینجوری بود، دو ماه خونریزی داشتم، اخر رفتم دکتر، بازم رفتم ...

من میگم شاید چون سقطم خیییلی بد بوده کمرم شل شده 

اللّهم عجل الولیک الفرج

آره دارن ولی من نمیدونم مال بقایا دارم یا نه آخه سونو هم ندادم

حتمن برو سونوووو

ببین من تو اون 13روز هرررر روز دمنوش میخوردم 

بومادران مریم گلی رازیانه زیره اینا رو دم کن مثل جایی روزی چند لیوان بخور با نبات 

رحم و پاکسازی میکنه 

مال منکه تو سیزده روز با اینکه بقایا داشتم تموم شد بعدش رفتم سونو گفت رحمت تمیزه نمیره 

میخوای یه هفته این دمنوشا رو بخور رحمت پاک شه بعد برو سونو