2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به تازگی دارم یاد میگیرم روشش فرق داره قبلا یجایی یاد گرفته بودم اصلا زمین تا اسمون با این روش فر ...

کلا متد سختی هست 

متدی هیت ک تمام اندازه هایی ک لازمه با اندازه دور سینه ب دست میاد و خیلی بازی با اعداده

کلا متد سختی هست متدی هیت ک تمام اندازه هایی ک لازمه با اندازه دور سینه ب دست میاد و خیلی بازی با اع ...

دقیقا ولی ایشون اصلا اینجور چیزا بکار نمیبره 

ببخشید میتونید تو روبیکا یا یجایی ایدی بدین من روششو بگم لطفا خیلی دارم هزینه میکنم میخام بعدا یچیز یه درد یخوری یاد بگیرم

دقیقا ولی ایشون اصلا اینجور چیزا بکار نمیبره ببخشید میتونید تو روبیکا یا یجایی ایدی بدین من روششو بگ ...

ندارم روبیکا و برنامه های اینجوری ،اگ سوالی باشه ک بتونم کمک کنم بپرسین همینجا جواب میدم

ندارم روبیکا و برنامه های اینجوری ،اگ سوالی باشه ک بتونم کمک کنم بپرسین همینجا جواب میدم

همین اندازه ها فقط یدونه سرشانه تقسیم بر ۲ کردیم یدونه هم دورسینه رو تقسیم  بر ۴ کردیم دیگه کار محاسباتی دیگه ای انجام ندادیم

اره شایدم داره سادش میکنه براتون حالا با روشی ک یاد میده یه چیزی بدوزین ببین چجوری میشه

اگه درست در اومد ادامه بدم بنظرت؟

ولی داره به روش ساده یاد میده مثلا خلاصه تمام اون الگو و محاسباتشو یاد میده امروز یه بلوز برش دادیم