2777
2789

چنوقته عمل کردی؟ من تقریبا داره میشه ۶ ماه امروز فهمیدم حاملم دعا کن خراب نشه تازه داشت قشنگ میشد دماغم تازه ورمش داشت میرفت

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چرا می‌ترسی

اولاً که مبارکه😍

دوماً غضروف و استخون ندارد ک کلا ورم میکنه هر دو سه ماه دیگ کم کم شکلشو نشون میده 

بالاخره عمل کردی و دستکاری شده بینیت بایدم ورم کنه 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنوقته عمل کردی؟ من تقریبا داره میشه ۶ ماه امروز فهمیدم حاملم دعا کن خراب نشه تازه داشت قشنگ میشد دم ...

عزیزمممم به سلامتییییی مبارکت باشه الهییی

من ۱۲ روزه ولی هر روز به مامانم میگم چ غلطی کردم خیلی زشت و پهنه

چرا می‌ترسیاولاً که مبارکه😍دوماً غضروف و استخون ندارد ک کلا ورم میکنه هر دو سه ماه دیگ کم کم شکلشو ...

نمیدونم والا دو هتفه اس عمل کردم هر روز میگم ولمو دور ریختم چقد پهنه چقد بی فرمه چرا هیچ فرمی نداره از جلو دیونه کردم مردمو

عزیزمممم به سلامتییییی مبارکت باشه الهیییمن ۱۲ روزه ولی هر روز به مامانم میگم چ غلطی کردم خیلی زشت و ...

قربونت برم عزیزم، مماخ شمام مبارکه هنوز تازه عمل کردی بعده ۶ ماه ببین چی میشه ماه میشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

قربونت برم عزیزم، مماخ شمام مبارکه هنوز تازه عمل کردی بعده ۶ ماه ببین چی میشه ماه میشه

قربونت برم عزیزم اره بچه ها گفتن طول میکشه .

انشالا نی نی قشنگ  سالم به دنیا بیاد ❤❤❤

قربونت برم عزیزم اره بچه ها گفتن طول میکشه .انشالا نی نی قشنگ سالم به دنیا بیاد ❤❤❤

فداتشم عزیزم ممنون