2777
2789
عنوان

کیا سه تا دختر دارن 💕 بهتون تبریک میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 71 پست
اخه فقط فامیل نیست عزیزم. الان با تموم همسایه هام که حرف میزنم اونام از پسراشون عاصی هستن .. ای کاش ...

راستش گلم اصلا همچین اخلاقی ندارم که بخوام تاپیک های دیگرانو بگردم ولی شما انقدرررر با عقده و کینه حرف زدی برام خیلی جالب بود چطور ادمی هستی که انقدر نسبت به یه جنسیت کینه به دل داری

خب گلم برو تراپیست وقتی انقدر در عذابی

اگه پسر تا زن میبره بد میشه با خانوادش پس چطوره که شما گله داری از شوهرت که به حرف خانوادشه؟

اینکه میبینی برادرشوهرت با جاریت خوبه حرص میخوری و افسرده شدی خودش نشون دهنده‌ی اینه که چقدر روحت بیماره

اگه پسرای بقیه شلوغ و شیطونن خودت پس چرا از دست دخترات کلافه‌ای؟

من شما خودت مشکل داری جانم حیفه جوونیت 

یکم اروم باش 

تو حسودی و عقده ای بازی چی هست مگه که انقدر دنبالشی؟

بچه اسم روشه بچه 

شیطونه اینکه حرص و جوش نداره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
همون پس هنوز ۱۸ ماهشه که پر حرف میزنی خداروشکر که خدا بهم پسر نداده. بزرگترین لطفو کرده در حقم.بیخ ...

من هنوز سی سالم نشده هنوز فرصت دارم‌دو تا بچه دیگه بیارم و شانس اینکه دختر دار بشم هم زیاده

خدا لطف کرده یه گل پسر بهم داده انشالله دختر هم میده و لذتشو میبرم

اگه جفتشون هم پسر میشدن یا جفتشون هم دختر میشدن بازم هیچ فرقی برام نداشت

شما داری میمیری از حسودی مشخصه که بعد از چند ماه اومدی ریپلای کردی تا عقده‌هاتو خالی کنی چون جلو بقیه جرات حرف زدن نداری تو مجازی سبک میکنی خودتو.بیچاره دخترات با وجود همچین مادر بیماری

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل پسرمن بارش نمیاری؟پسرمن تازه ۱۸ ماهشه عزیزم خیلیییییی گناه داری انشالله خدا دلتو اروم کنه مشخصه ...

من که والا خدا پسر بده نمیخوامش و خودمو میکشم. تو سونو گرافی  بچه دومیم حس کردم بچم پسره گریم گرفته بود. یهو دکتر گفت دختره انگار وارد بهشت شدم..همین ۲ تا فرشته کافیمه. میگی عقده داریم خندم میگیره یاد روز سونوم می افتم و ترسام از پسر. خواستم فقط بدونی ما عاشق دخترامونیم و نه تحقیر شدیم نه عقده پسر داریم   چون من بارها تو جامعه از دخترام تعریف کردم نمیدونستم فکرمیکنید از عقدم است

من که والا خدا پسر بده نمیخوامش و خودمو میکشم. تو سونو گرافی بچه دومیم حس کردم بچم پسره گریم گرفته ...

این تاپیک برای چند ماه میشه و من اصلا شمارو هم ریپلای نکردم اگه غیر از اینه واسه چی اومدی ریپلای کردی؟از قدیم گفتن قابلمه میگرده درشو پیدا میکنه مصداق شماست دیگه

من که والا خدا پسر بده نمیخوامش و خودمو میکشم. تو سونو گرافی بچه دومیم حس کردم بچم پسره گریم گرفته ...

میگم دیگه چون از پس پدر و شوهر خودت بدن از جنسیت پسر ترسیدی حقم داری 

میگم دیگه چون از پس پدر و شوهر خودت بدن از جنسیت پسر ترسیدی حقم داری

اره تو جامعه کری نمیشنوی چقدر از پسر و عروس بد میگن.. یا از بلوغ پسرا. خودتو به خریت نزن. تاپیکتم به روز شده بود یهو دیدم.. خواهشا دیگه پیام نده برو به بچت برس ... فقط بقیه رو قضاوت نکن و فکرنکن در رویاهای پسر داشتن هستن خیلی از همجنسای من پسر دار شدن براشون کابوسه... عاشق فرشته های دخترن حتی اگه ۴تا داشته باشن... نمیتونم لال شم و بگی ماها عقده پسر داریم و تحقیر شدیم. من گوسفند نذر کردم بچم پسر نشه بنده خدا. خدافظ . دیگم پیام نده

اره تو جامعه کری نمیشنوی چقدر از پسر و عروس بد میگن.. یا از بلوغ پسرا. خودتو به خریت نزن. تاپیکتم به ...

حرف میزنی جواب بگیر‌

از کجا میدونی قراره دخترات بچهای سالمی باشن؟

از حرف زدن و تاپیک هات مشخصه که چقدر کمبود داری نیازی نبود ریپلای کنی 

حتی پدرتم از دخترات متنفره و این داره عذابت میده حرصشو سر پسر دارها خالی نکن

به جاش عاشق دخترات باش و ادعای الکی نکن

شوهرت ادم حسابت نمیکنه نیازی نیست بیای اینجا بقیه رو ریپلای کنی جنگ درست کنی که

یکم رو اخلاق و ادبت کار کن بلکه شوهرت یکم باهات خوب باشه

خدانگهدار 

خفه

ادبتم که مشخصه

فقط واااااای به حال دخترات با وجود مادر روان پریشی مثل تو

پسرتم عین خودت سلیطه عقده ای حسود بزرگ کن. خیلی رومخی بدبخت پسرت و شوهرت

اگه راست میگی چرا جوابمو ندادی پس؟همش داری حرف مفت میزنی

بگو اگه پسرا بزرگ شن بد میشن چرا شوهرت ادم حسابش نمیکنه به حرف خانوادشه؟

اگه خیلی دختراتو دوست داری و پسر نمیخوای و از پسر متنفری چرا از اینکه بابات از دخترات بدش میاد ناراحتی و به فکر این افتادی که پسر دار شی؟مگه نمیگی اگه پسردار شم خودمو میکشم پس چرا اصلا به فکرش افتادی؟

اگه راست میگی چرا جوابمو ندادی پس؟همش داری حرف مفت میزنیبگو اگه پسرا بزرگ شن بد میشن چرا شوهرت ادم ح ...

یکمم صلوات نذر کن دختر دار شی حرص ما رو نخوری حسود... داری می میری از بی دختری  

یکمم صلوات نذر کن دختر دار شی حرص ما رو نخوری حسود... داری می میری از بی دختری

به وقتش اونم انجام میدم

انشالله خدا بهم یه دختر هم بده بذارمش روی سرم

نداد هم مثل تو نشم هیچوقت که بخاطر اینکه خدا بهم دختر نداد بگم دختر بده فلانه

اگه راست میگی چرا جوابمو ندادی پس؟همش داری حرف مفت میزنیبگو اگه پسرا بزرگ شن بد میشن چرا شوهرت ادم ح ...

وای خیلی عقده داری و از ایندت میترسی.. برو روانشناس خب.من حوصله توضیح به تو رو ندارم.. سلیطه ای خفه نمیشی

به وقتش اونم انجام میدمانشالله خدا بهم یه دختر هم بده بذارمش روی سرمنداد هم مثل تو نشم هیچوقت که بخا ...

اسگل من نذر گوسفند کردم پسر دار نشم . واقعا کوری نوشته هامو نمی بینی. همین دیروز ۵۰ میلیون دادم طلا براش خریدم برا پسرت گوزم نمیخری