2777
2789

زیبا میکنم توی کارای خونه خراب میشه.

هیچی نهایتا فقط با سوهان ناخنن.

فعلنم تصمیم ندارم بزارم بلند بشه خونه تکونی خرابش میکنه😞

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای یک بار پوسته های اضافی میگیرم 

خودم تو خونه سوهان میکشم و مانیکور میکنم 

لاک دو سه روز درمیون میزنم 

پوست دستم دائم مرطوب کننده میزنم 

موقع کار حتما دستکش دست میکنم هم پوست دستم خراب نشه هم ناخونام

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

من جنس ناخن هام خدا رو شکر خیلی خوبه.مانیکور میکنم قشنگ میشن.

البته الان به خاطر کارم زیاد بلند نمیکنم ولی هر چقدر بلند کنم نمیشکنه.

مراقبت خاصی نمیکنم.

تو هم سعی کن همیشه با دستکش کاراتو بکنی هر چند وقت یه بار هم مانیکور کن.

من برا بیشتر کارا و اشپزی دستکش میپوشم مرطوب کننده هم دایم میزنم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
بافر ناخن بگیر خیلی خوبه هفته ای یکبار بزن 

این چیه؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

من نمی کارم آخه ناخونام خیلی قشنگ بلند میشن فقط خودم سوهان میزنم ولاکای خوجل😉😉😉😉

بنظرم پوست دست خیلی خیلی بیشتر تاثیر میزاره روی زیبایی دست😍

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖
هفته ای یک بار پوسته های اضافی میگیرم  خودم تو خونه سوهان میکشم و مانیکور میکنم  لاک دو ...

آره منم دقیقا همین کارا رو میکنم😜😍

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖
از این مکعب مستطیل ها شماره 1 تا 4 داره روش  سطح،دور و ور ناخن میکشی براق و ترتمیز میشه ناخن

تا حالا نشنیده بودم.ممنون از پاسخگوییتون دوست عزیز