2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خالم بچگی لکنت داشت بزرگ شد خوب شد

نمیدونی چجوری خوب شد؟ 

تا چند سالگی داشت لکنت رو؟ 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
لکنت زبان سردی زیاد بدنه با ورزش با تغذیه گرم ویا اصلاح سبک. زندگی درست می‌شه

چیکار کنم؟ چی بهش بدم یعنی چیکار کنم؟

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

بچه ام سه سال و نیمه اس اینجوری شده دارم دیوونه میشم میترسم برای اینده اش

چیکار کنم؟ چی بهش بدم یعنی چیکار کنم؟

سردی اصلا نده 

درمقابلش واکنش ناراحتی حتی تو صورتت نشون نده 

ورزش و تخلیه انرژی بسیار موثره 

اصلش که گفتار درمانیه 

خودتون هم تو خونه اروم و شمرده حرف بزنید که بچه عادت کنه

اینا تحربه خودمه

[QUOTE=380979976]نمیدونی چجوری خوب شد؟  تا چند سالگی داشت لکنت رو؟ [/QUOTمیدونم دکتر اینا که نبردن دقیق یادم نیست ولی تا ۷ ۸ سالگی فک کنم لکنت داشت الانم خیلی دیر به دیر میبینم ولی لکنتی توی بزگسالی ازش ندیدم 

خواهش میکنم اگر میتونید راهنمایی میکنید چکار کنم

ن خوب نشده اتفاقن ازدواج موفق هم داشت

اشنامون تو بچگی بخاطر دعوای بد پدر مادرش لکنت گرفت الان که ۱۷سالشه نداره یا من متوجه نمیشم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....