2777
2789

خانواده شوهر من هزار جور بازی روانی کثیف بلدن مثلا یکیش اینه از اول نامزدی ک میرفتم خونشون میگفتن هر غذایی دوست داری بگو برات بپزیم خب منم تازه عروس بودمو معذب مثلا میگفتم زحمت نکشید ی چیز ساده میخوریم حالا هربار میخوایم بریم بعد سالها میگ مریم جون(یعنی من) ک فقط املت دوست داره 

بخاطر اومدن مریم املت درست کردم کلیم ب زحمت افتادم با این کمردردم رفتم دم یخچال گوجه برداشتم خرد کردم گذاشتم تو تابه روغن ریختم فلان کردم قشنگ روش پختشو میگه تا حسابی منتشو بچسبونه

حالا یا املت یا نیمرو یا کلا هر غذای بیخودیو... 

(اینم بگم سطح مالی بالایی دارن)

دختراش ک میان فرق داره چلو ماهیچه میپزه یا از بیرون غذای مورد علاقشونو سفارش میده 

کل خانواده شوهرم اینطورن کوچکترین کاری ک برای ادم انجام بدنو یجوری تعریف میکنن با جزئیات ک دلت میسوزه ...

کلا زیادی از خودشون تعریف میکنن ما هنرمندیم فلانیم مسخره ترین چیزاشونو یه عالمه تعریف میکنن ...

من اهل حرف زدن نیستم از بچگی بابام میگفت از خود تعریف کردن شکر خوردنه ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت طرف کیه؟

شوهرم نمیتونه بازی اینارو تحلیل کنه مگول چرب زبونی مامانشو میخوره همش میگ ببین چقدر اذیت شده تا دم یخچال رفته پاشم درد گرفته بوده ... خیلی ادمای پستین نتانیاهو تو سیاست و کثیفی باید جلو اینا لنگ بندازه 

به اینا نیست .

من نیدم میگم هیچی نمیخورم . کلا رژیمم .

ولی سعی میکنن غذای خوب درست کنن .

ذاتشون بده  خانواده شوهر شما . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خب توام اینبار بگو نه املت رو من بیشتر برا عصرونه دوس دارم خونه خودمون برا صبحونه یا عصرونه درست میک ...

اصن من املت نمیتونم بخورم زنه کثیف پلیدم میدونه 

حالم از املت بهم میخوره

توام اینسری رفتی و املت گذاشتن جلوت نخور بگو من فقط برای صبحانه املت دوس دارم 

و بگو مثلا غذای مورد علاقم فسنجون و... اس حالا هر چی دوس داری.

بگو تا عادت کنن

یکی دوبار اینجوری بگی درست میشن.

شوهرم نمیتونه بازی اینارو تحلیل کنه مگول چرب زبونی مامانشو میخوره همش میگ ببین چقدر اذیت شده تا دم ی ...

پس تو کاملا خنثی باش یا اگه دیگه شوهرتم خیلی حرف زد یه کلام بگو خودش ما رو دعوت کرده دیگه اجبارش که نکردم مریضه دعوت نکنه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>