2777
2789
عنوان

قلب برادرزادم تشکیل شده😍

141 بازدید | 10 پست

دیروز با زنداداشم رفتیم سونو انقدررررر استرس داشتم برای قلبش 

خداروشکر گفتن تشکیل شده همونجا یه سر رستورانم رفتیم😁

بعدم گفتم بریم برات کیف و شال بخریم 

انقد ساده اس هیچی نمیگه ب داداشم ک بخره دیگه دیروز رفتیم گرفتیم باز انقدر ساده تره ک میگه این کیفو تا ۵ سال دیگه استفاده میکنم😑

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍خداحفظتون کنه همتونو واسه هم

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

😍😍خداحفظتون کنه همتونو واسه هم

مرسی عزیزممم خدا خونواده شماروهم براتون حفظ کنه

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

آفرین چه خواهر شوهر خوبی هستی 

کاش همه مثل شما با هم مهربون میبودن

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آفرین چه خواهر شوهر خوبی هستی کاش همه مثل شما با هم مهربون میبودن

ماهم باهم بحث و اینا داریم ولی خب گاهی وقتا دلم میسوزه 

مخصوصا ک الانم حامله اس همش دلم میسوزه براش

مبارک باشه عمه خانووووم😍😍😍😍

منم روزی ک عروسمون عکس سونوشو فرستاد خیییلی ذوق کردم الان دخترشون ۱سالشه ...کپی برابر خانواده ی خودشونه😒😂😂😂ولی جیگر خونی ماست😍😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

مبارک باشه عمه خانووووم😍😍😍😍منم روزی ک عروسمون عکس سونوشو فرستاد خیییلی ذوق کردم الان دخترشون ۱سا ...

ممنونمممم

اتفاقا بچه اولشون ۲ سالشه خیلی شبیه ماست 

خداکنه این یکی هم شبیه ما باشه😍😂😂