2777
2789
عنوان

ماکارونی برای پریود بده❓😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرد و نفاخ مثل هندونه و گوجه سبز و بستنی نه که ماکارانی

ماکارونی جزو غذاهای سرد محسوب میشه فقط میوه و تنقلات که طبع سرد و گرم ندارن هر غذایی یه طبعی داره مثلا برنج سرد یا گوشت مرغ سرد و بلدرچین گرم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
سمبوسه ی ماکارونی تو عمرم نشنیدم خوشمزس حالا؟

خیییلی خوشمزه س

حتما امتحان کن

انگار ماکارونی رو با تهدیگش میخوری

من چندروز پیش ماکارونی داشتیم زیاد اومده بود.

نون لواش گرفتم سمبوسه درست کردم گزاشتم فریزر. موقع خوردن باید دراری سرخ کنی فقط

یکمم پنیر پیتزا بریز داخل موادش عاالی میشه

هل باد چیه عزیزم؟

از عطاری باید بگیری مثل هل سبز ولی دانه های بزرگ تر و سیاهی داره برای درد هایی مثل پریودی و ناشی از سردی عالیییییی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خوب نجوییدی شاید ربطی نداره ب پریود

دردام درد پریوده.ینی دلدرد نیست.درد داخل رحم و ایناست

نمیدونم چطوری بگم.دیدی درد پریود با درد شکم متفاوته؟من الان درد پریود دارم

عین درد زایمان طبیعی میگیره ول میکنه

ماکارونی جزو غذاهای سرد محسوب میشه فقط میوه و تنقلات که طبع سرد و گرم ندارن هر غذایی یه طبعی داره مث ...

موقع پریود اصلا نباید چیزای که طبع شوند سرده بخوریم حتی یه هفته قبلش چیزای نفاخ رو هم نخورین ماکارونی و شیرینی جات فقط غذا های طبع گرم مثلا برا صبحونه شیره هرماه و ارده کنجد و کنجد پودر نشده وخرما دمنوش یا چای هم دارچین یا هل  بهش اضافه کنین 

اره موعدم بود.از صبح پریود شدمولی الان دردم وحشتناک شد

من یه بار به خاطر قرص ال دی که خورده بودم اینجوری درد وحشتناک داشتم 

اگه دفعه بعد اینجوری بود یه دکتر برو

البته بعضی دفعه هام دردش زیاده ولی مشکلی نیس