2777
2789
عنوان

بنظرتون عذاب وجدان من الکیه یا نه

152 بازدید | 13 پست

سلام شبتون بخیر 

ماجرا از این قراره که یکی از دوستانم که باهاش صمیمی هستم همیشه در کنارش بودم و همیشه هم تو مشکلاتش صد در صد باهاش صحبت کردم آرومش کردم…راجع به هر مشکلی که واسش پیش میومد من به جای یک بار بیست بار باهاش صحبت کردم و هی آرومش کردم خلاصه این کار رو چند سال انجام دادم 

اما الان احساس می‌کنم دیگه نمیتونم این کار رو انجام بدم…یعنی خداشاهده عمدی نیست ولی انگار روح و روانم کشش این کار رو نداره …مثلا اخیرا یه مشکلی باز براش پیش اومده من سه بار باهاش حرف زدم ولی مثل قبل شبانه روزی در اختیارش نبودم بعد امروز به من معترض بودن که تو با من همدردی نمیکنی 

من واقعا از لحاظ روحی اذیت میشم…چون آدم به شدت دلسوزی هستم و مشکلات دیگران رو مشکلات خودم موندم روح و روانم بهم میریزه و زندگی خودم جا میمونم …حتی از لحاظ جسمی هم به قلبم فشار میاد و بدنم تیر میکشه چون کاری از دستم بر نمیاد واسش 

حالا از وقتی که اعتراض کرد که من باهاش همدردی نمیکنم عذاب وجدان گرفتم …بنظرتون چیکار کنم؟علی رغم اذیت شدن خودم باز هم ادامه بدم و مدام به درددل هاش گوش بدم یا نه؟بنظرتون عذاب وجدانم الکیه؟اصلا حق باهام هست؟

اینم بگم این دوستم هم خیلی خوبی در حق من کرده 

من هم سه برابر واسش جبران کردم 

الان موندم چیکار کنم!

سلام به عنوان یه مشاور آینده بهتون میگم بیشتر از توان تون انرژی نزارین و مراقب سلامت روان تون باشید

واقعا بیشتر از توانم شده 

جوری شده که انقد درگیر مشکلات اونم خودم رو فراموش کردم 

پس بنظرتون با توقعی که ایشون از من داره چیکار کنم؟🥹

خودم هم واقعا احساس می‌کنم سلامت روانم داره به خطر میوفته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاملا اشتباهه که بخواین برای کسی انرژی زیاد صرف کنید، منم مثل شما بودم انگار فقط میخوان خودشونو سبک کنن باحرف زدن در اخرم هشتاددرصدکارخودشونو میکنن، اصلا به چیزای منفی فکرم نکن حتی بخوای راجبش بحثم کنی، خدا به هرکسی مشکلی میده توانشم میده 

بله باید یکم ناراحت باشید اما نه زیاد

شما تکیه گاه رفیق بودید و ایشون را ول کردید و راهنمایی خود را ازشون سلب کردید

الان ایشون شاید به یک آدم از خدا بی خبر پناه ببره چون آغوش دوستانه شما را از دست داده

کاملا اشتباهه که بخواین برای کسی انرژی زیاد صرف کنید، منم مثل شما بودم انگار فقط میخوان خودشونو سبک ...

وای چقدر دقیق گفتید 

خداشاهده همینه که میگی…اخه آخرش هم کار خودش رو میکنه 

من احساس می‌کنم به خاطر خوبی هاش که البته میگم من هم سه برابر براش جبران کردم باید تا آخر عمر بشینم به مشکلاتش گوش بدم و واسش تجزیه تحلیل کنم…ولی در کنار همه این مسائل سلامت روان خودم به خطر افتاده…یهو میرم تو فکر…یهو تو اوج خوشحالی اون یادم میوفته و دپرش میشم…قلبم درد میگیره …بدنم تیر میکشه

پس یعنی عذاب وجدان من بیخوده درسته؟🫠🫠

بله باید یکم ناراحت باشید اما نه زیادشما تکیه گاه رفیق بودید و ایشون را ول کردید و راهنمایی خود را ا ...

خب اخه من بازم باهاش صحبت کردم ولی مثلا ایشون انتظار داره یک ماه مدام راجع به این موضوع صحبت بشه 

خب روح و روان من کشش نداره دیگه….

خب اخه من بازم باهاش صحبت کردم ولی مثلا ایشون انتظار داره یک ماه مدام راجع به این موضوع صحبت بشه خب ...

کم کنید دور بشید ولی محو نشید 

بازم براش آغوش باش اما نه مثل قبل اما باش 

اگر میبینی مشکل داره ببر پیش روانشناس 

یا حتی خود من هم معجون های آرامش و وسواس گیاهی تولید میکنم البته تبلیغ نباشه 

اما درمانش کن ترکش نکن عزیزم

وای چقدر دقیق گفتید خداشاهده همینه که میگی…اخه آخرش هم کار خودش رو میکنه من احساس می‌کنم به خاطر خوب ...

اولش عادیه عذاب وجدانتون بعدا حتی فکرم نمیکنید راجبش، من همه دوستامو کنارگذاشتم، من وقتی کنارکشیدم همشون محو شدن انگار اصلا نبودم، ادمها تا وقتی براشون ازت نفعی دارن هستند، ارامش خودت از هرچیزی واجبتره، براش طلب خیر کن و تمام