2777
2789
عنوان

چ جوابی بدم به خواهر شوهرم

275 بازدید | 15 پست

۱۰ سالشه میگه ازوقتی من اومدم تو زندگیشون اینا بدبخت شدن و...

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو سنت کمه عزیزم قبل ده یادت نیست بدبختی همیشه بوده

دیدی میگن فلانی قدمش نحس بود منظورش اینجوری بود

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

این حرف بچه ۱۰ ساله نیستبگو اونی که اینو کرده تو سرت خودش و هفت جدابادش گوه خوردن با تو عه ۱۰ ساله🙂 ...

🤕

بخدا حرف ننه باباشه بچه چی میفهمه

به باباش این حرفا رو میزد 

که دارن غذاهای مارو میخورن و....

بخدا منم از خیلی وقت پیش به شوهرم گفتم اومدم خونه تون غذایی رو میخورم که ازپول خودت باشه...

یه مشکلی برام پیش اومده مجبورا خونه شون موندم داره بهم توهین وبی ادبی میشه

یه مشکل بزرگ خودمم راضی به زحمت دادن ومزاحم بودن ندارم

بعد زخم به دلمم زد وگرفت خوابید

دعا کنید مشکلم حل شه برگردم برم ازاینجا

محلش نده به شوهرت بگو تو خفا برین به مادر و خواهرش

مادر شوهرم اینقدر ماه و مهربونه گناهی نداره

حرف خودشه