2777
2789

خیلی انرژی خوبی داره😍😍

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

حتما ❤️

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگیم اخهخودش داره می بینهاگه می خواست درست میکردنمیخواد

حرف زدن باهاشون آرومت می کنه مگه نمی ری با دوستت حرف میزنی کمکت می کنه  حضرت مهدی بهترین دوست هرانسانیه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

حتما ❤️

😍😍😍

حرف زدن باهاشون آرومت می کنه مگه نمی ری با دوستت حرف میزنی کمکت می کنه حضرت مهدی بهترین دوست هرانسا ...

آره 👌👌❤️

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

الهی بمیرم براش چقدر غریبه حتی بین دوست دارانش. کاش خدا منو ذره ذره فدای ایشون بکنه این آرزومه 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

دوستان تو رو خدا واسه دختر کوچولوم دعا کنین حال روحیش خوب نیست همش تو ذهنش خود بخود حرف میزنه تو رو خدا دعا کنین براش😭😭😭

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

حرف زدن باهاشون آرومت می کنه مگه نمی ری با دوستت حرف میزنی کمکت می کنه حضرت مهدی بهترین دوست هرانسا ...

اره ولی دوستم دلداریم میده ارومم میکنه جوابمو میده

اما امام زمان نه جواب میده نه ارومم میکنه هیچی 

الهی بمیرم براش چقدر غریبه حتی بین دوست دارانش. کاش خدا منو ذره ذره فدای ایشون بکنه این آرزومه

خدانکنه عزیزززززم 

هم صحبتی با مولایمون  حضرت مهدی عزیز خیلی دلنشینه 😍😍