یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای شما خانم ها واجبه شماره تون رو از بخش تنطیمات اسنپ مخفی کنید
مریض زیاد هست دیدم به چشم
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
بله درستهاما واقعا چجوری با شماره پبجمو پیدا کرده؟
چون synce کرده
یعنی اینستا قابلیتی داره متاسفانه وقتی شماره کسی رو ذخیر میکننید خود به خود ایدی اون شماره رو ساجست میاره
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
من پیدا نمیکنم قسمت مخفی کردن شماره روکدوم قسمته دقیقا؟
نوشته تماس امن
برید تو تنظیمات زده
داخل به روز رسانی جدید این قابلیت اضافه شده؟آخه من ندارم همچین چیزی🤦🏻♀️🤦🏻♀️
نه قدیم هم بود
اپدیت کنید