2777
2789
عنوان

اسنپیه چجوری پیدام کرد😐

236 بازدید | 21 پست

بچها اسنپ گرفتم به محض اینکه به مقصد رسیدم دیدم طرف اینستا درخواست داده

مگه فقط با شماره میشه؟😐

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شما خانم ها واجبه شماره تون رو از بخش تنطیمات اسنپ مخفی کنید

مریض زیاد هست دیدم به چشم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

برای شما خانم ها واجبه شماره تون رو از بخش تنطیمات اسنپ مخفی کنیدمریض زیاد هست دیدم به چشم

بله درسته

اما واقعا چجوری با شماره پبجمو پیدا کرده؟

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

برای شما خانم ها واجبه شماره تون رو از بخش تنطیمات اسنپ مخفی کنیدمریض زیاد هست دیدم به چشم

من پیدا نمیکنم قسمت مخفی کردن شماره رو

کدوم قسمته دقیقا؟

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
از رو موقعیت مکانی ایستا گرام افراد نزدیک

حتی اگر موقعیت مکانی خاموشم باشه میتونه پیدا کنه؟

بله درستهاما واقعا چجوری با شماره پبجمو پیدا کرده؟

چون synce کرده

یعنی اینستا قابلیتی داره متاسفانه وقتی شماره کسی رو ذخیر میکننید خود به خود ایدی اون شماره رو ساجست میاره 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

من پیدا نمیکنم قسمت مخفی کردن شماره روکدوم قسمته دقیقا؟

نوشته تماس امن

برید تو تنظیمات زده

داخل به روز رسانی جدید این قابلیت اضافه شده؟آخه من ندارم همچین چیزی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نه قدیم هم بود

اپدیت کنید