2777
2789
عنوان

روم نمیشه خواستگار بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 54 پست

نه 

ما هم که میخواستیم برا داداشم بریم خواستگاری 

تمام وسایل هاشونو عوض کرده بودن 

یعنی چی آخه مگه میرن به خونه نگا کنن 

و اون کسی که بیاد خواستگاریت اگه خودتو بخواد قطعا براش خونه و این‌چیزها مهم نیس 

حالا تو بذار بیان، چرا عوض خانواده خاستگار میبری و میدوزی، خیلیا باور کن دختر به دلشون بشینه دیگه زیاد اهمیت نمیدن به متراژ خونه و وسیله های خونه، همینطوری با قضاوت خودت نپرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ما مهم نبود و نیست. حتی اگه خونه‌شون کوچیک بود یا وسیله چی داشت و چی نداشت. عاشق زن داداشامم و حتی درصدی به خونه یا وسیله نگاه نکردم حتی جهاز زن داداشمم با عشق چیدم و زود به زود میگفتم مبارکت باشه. آدم درست حسابی به سر و وضع خونه و وسایل نگاه هم بکنه، حداقل متلک نمیگه و دل نمیشکونه.

کلا با این مقوله خواستگاری هم مخالفم... چقدر فشار روی دخترا هست بخاطرش. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

خوب اونا که نیومدن وضع خونه رو ببینن معرفی میشناز همین حس بدی میگیرم اگه بیانو وضعمونو ببین بعد اونا ...

وا خب بذار بیان کسی که ادم باشعوری باشه از این فکرا نمیکنه بیشعورم باشه که بذار بره بهتر، حالا تو بذار بیان چرا میزنی تو بختت

کاربری واگذار شده

این چه حرفیه اصلا خجالت نکشین من خودم باشم اصلا به همچین چیزی توجه نمی کنم

دعوتشون کن بیان بگو من همینم که هستم این قیافمه این خانوادمه اینم خونمونه بابتش از هیچ چیز و هیچ کسی شرمنده نیستم

من توجه نمیکنمخوبی و نجابت برام مهمهاما خیلیا عقلشون به چشمشونه متاسفانه

همین دیگه مردم عقلشون به چشمشونه از قضاوت بعدش میترسم اینکه تو خانواده همسر مسخره بشم

چ ربطی داره واااا مگه از املاکی اومدن خونه بخرن؟ بعدشم خوده واقعیت باش چیزی نیست ک بخوایی ضعف نشون ب ...

متاسفانه اعتماد بنفسم به خاطر این موضوع اومده پایین همش تو فکرشم

همین دیگه مردم عقلشون به چشمشونه از قضاوت بعدش میترسم اینکه تو خانواده همسر مسخره بشم

بهت حق میدم

فردا هم به همسرت بگی فلان چیز رو برای خونه بخر میگه مگه خونه بابات این امکانات رو داشتی 

پس بهتر یا با کسی ازدواج کنی که دنبال آرامش و آسایشت باشه

معجزه کن صبر مرا 
خوب همین دیگه منم میترسم مورد قضاوت قرار بگیرم

نه بابا 

اگر اینجور فکر کنی که دیگه تا اخر عمر مجرد میمونی 

مگه خانواده تون مشکل دارن 

همه چی که پول نیس 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

ببخشید ولی طرز فکرتون به دخترای ۱۸ساله بیشتر میخوره یعنی هرکس خونشون خوب نیست نباید ازدواج کنه؟بعدشم ...

خوب اول نگاه به وضع ظاهر خانواده طرف میکنن بعد به اخلاق توجه میکنن 

عزیزم من به عنوان یک خواهرشوهر بهت میگم مهم نبست اصلاااااا مهم نیست اگر خودت خوب باشی

البته درصورتی مهم نیست که نخوای برای خانواده داماد خیلی فیگور بگیری اون موقع همه ی این چیزا مهم میشه

من یک دوستی داشتم از همه ی جهات از خانواده ی ما پایین تر 

از لحاظ تحصیلات مالی محل زندگی و خداشاهده از لحاظ  چهره هم پایین تر مثلا محل زندگی اونا الان هم مدرسه نداره همه از اون روستا رفتن ولی دوست من هم چنان خانواده اش اونجا زندگی میکنن

البته روستایی بودن بد نیست من خودمم هم روستا زاده و بزرگ شده ی روستا هستم

ولی من دوسش داشتم و به برادرم این دوستمو پیشنهاد دادم

ولییییییییی تا احساس کرد من اونو برای برادرم در نظر دارم خيلی خیلی خودشو دست بالا گرفت جوری که من و خانواده ام رو له میگرد تحقیر میکرد و علنی میگفت من به خانواده شوهر  رو نمیدم جاری خره کیه؟ همه ی خانواده ی ما رو میخواست تحقیر کنه خوبی و محبت هیچ کسی به چشمش نمی‌آمد لباسای مارو مسخره می‌کردو ..... به جایی رسید که برادرم به من گفت بهش بگووو تو میخوای عقده های خونه بابات و اینجا خالی کنی و ماجراشون به سرانجام نرسید

البته من این حرف و بهش نزدم هیچ وقت

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏