2777
2789

عالیه🤣یه ساعته دارم میخندم بهش

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

می تو بیبی😂😂

تاپیکاشوببین عالیه🤣😂

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم فقط عنوانشو دیدم،حالا واقیه یا سناریو دختر بچه ۱۴ سالس؟

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

منم فقط عنوانشو دیدم،حالا واقیه یا سناریو دختر بچه ۱۴ سالس؟

برو ببین تاپیکشو😂💔الکیه 

اولا ک خنگ خودتی.

دوما از بیکاری فقط نشستی راجب تاپیک های مردم حرف میزنی کی چیکار کرد😂فلانی استادش گفت زنم شو. یا من بهت گفتم ترشیده .یا دوس پسرت نیومد بگیرت رفت ی دختر با لیاقت رو گرفت😎و قبلیا ک مهم نبود بخونمشون فقط همینا توو دید بودن......همه تاپیک هاتم قفل کردی از ترس اینکه نیام بشورمت😂فقط این تاپیک رو باز گذاشتی تا نی نی یار رو تگ کنی تا بلاخره به بزرگترین آرزوت برسی که منو تعلیق کنن😂اینارو گفتم که خلاصه بدونی خیلی بدبختی😂اگه مریض روانی نیستی پس چی هستی؟حرص بخووور😂الانم برو تاپیک بزن باز این حرفامو بنویس🤫خیلی باحالی هرکس تاپیک بزنه اگه تایید نشی برخلافش میای سریع ی تاپیک میزنی ک تخریبش کنی😂خوشم میاد جرعت نداشتی تاپیک های بالاییتو باز نگه داری می‌دونستی سرتاپاتو قهوه ای میکنم😎این یعنی قدرته آیدااا خانوم💪🏻

شما بی نام و نشان هم بشین بسوز.

سرت رو از کو ن و زندگی بقیه بکش بیرون.

فقط قهوه ای میشی.

وگرنه از خوشبختیه ماها کم نمیشه فقط به بدبختی های تو اضافه میشه.

شرررت کم بدبخت جون🖕🏻

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

ب من چه و به تو چه برای همین موقع هاست.

خاله زنک.

هرکس باهات حرف بزنه می‌فهمه چه اوسکلی هستی ولت می‌کنه در جا.

هیچوقت دوس پسرت تبدیل ب شوهر نمیشه فقط میشه اکس

چون ذاتت خرابه و دل سیاه ک به بقیه توهین میکنی تهمت میزنی نفرین می‌کنی

همش نتیجه ی عکس داره و میاد توو‌ زندگی خودت

👆🏻👆🏻✌🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻

در حدی نمی‌بینمت که حتی تاپیک بزنم برات🤣🤣وگرنه حرف زیاد دارم برات🤣تو اگه مریض نبودی این تاپیکتو هم قفل میکردی😉نه منتظر باشی بیام و بر.ی نم بهت و منتظر نی نی یار باشی.😉خیلی سیاست داری ولی حیف ک هیچی حالیت نیست فهمت کوره😉

بازم تاپیک بزن راجب مردم🤣🤣عین خاله زنک هایی🤣🤭بتووووچهههه آخه🤭بازم از رو نمیری میدونم😂😂ی کیلو سبزی بخر بیا بشین سرکوچمون پیش پیرزنای بیکار.

هرررری

تاپیکاشوببین عالیه🤣😂

مردم مثل تو بیکار نیستم عقب مونده😂🤭سرت توو‌ زندگی مردمه🤭🤣حالا چقدر بوووو میدی اصلا وقت می‌کنی بری حموم؟؟؟ کپک زدی آنقدر از بیکاری نشستی توو..... زندگی مردم😅🖕🏿