کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10257 عنوان اونایی ک از دیجی پی خرید میکنید 36 بازدید | 6 پست اون پایین اعتبار ماهانه و اعتبار ۴ ماهانه چ فرقی دارن خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم امروز | 16:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
meliiik213 عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 104 ماهانه رو میشه ماه دیگه پرداخت کرد موقع خرید عیچی پول نداد۴ قسط هم که معلومه دیگه ۴ قسط میکنه مبلغ رو چجوری اعتبارا انقدر زباده🫠مال من ۸ میلیون
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10257 ماهانه رو یه ماه فرصت پرداخت داریاون یکی تو چهار قسط مرسی عزیزم خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10257 ماهانه رو میشه ماه دیگه پرداخت کرد موقع خرید عیچی پول نداد۴ قسط هم که معلومه دیگه ۴ قسط میکنه مبلغ ر ... آهاااا ممنون گلماز اون ۴قسطه چندبار استفاده کردم هرسری هی بهش اضافه میشع خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
meliiik213 عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 104 آهاااا ممنون گلماز اون ۴قسطه چندبار استفاده کردم هرسری هی بهش اضافه میشع چه خوببب خوش حسابی حتما من یه بار یادم رفت پرداخت کنم پیامش به اون بکی سیم کارتم میرفت دیگه زیاد نکردن😂
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10257 چه خوببب خوش حسابی حتما من یه بار یادم رفت پرداخت کنم پیامش به اون بکی سیم کارتم میرفت دیگه زیاد نکر ... آره ب موقع پرداخت میکنم🤣حالا بیشترم بشه ب درد نمیخوره ک چون ۴قسطه هستش اونجورس قسط ماهانش زیاد میشه خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم