2777
2789

عالیه🤣یه ساعته دارم میخندم بهش

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

می تو بیبی😂😂

تاپیکاشوببین عالیه🤣😂

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فقط عنوانشو دیدم،حالا واقیه یا سناریو دختر بچه ۱۴ سالس؟

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

منم فقط عنوانشو دیدم،حالا واقیه یا سناریو دختر بچه ۱۴ سالس؟

برو ببین تاپیکشو😂💔الکیه 

اولا ک خنگ خودتی.

دوما از بیکاری فقط نشستی راجب تاپیک های مردم حرف میزنی کی چیکار کرد😂فلانی استادش گفت زنم شو. یا من بهت گفتم ترشیده .یا دوس پسرت نیومد بگیرت رفت ی دختر با لیاقت رو گرفت😎و قبلیا ک مهم نبود بخونمشون فقط همینا توو دید بودن......همه تاپیک هاتم قفل کردی از ترس اینکه نیام بشورمت😂فقط این تاپیک رو باز گذاشتی تا نی نی یار رو تگ کنی تا بلاخره به بزرگترین آرزوت برسی که منو تعلیق کنن😂اینارو گفتم که خلاصه بدونی خیلی بدبختی😂اگه مریض روانی نیستی پس چی هستی؟حرص بخووور😂الانم برو تاپیک بزن باز این حرفامو بنویس🤫خیلی باحالی هرکس تاپیک بزنه اگه تایید نشی برخلافش میای سریع ی تاپیک میزنی ک تخریبش کنی😂خوشم میاد جرعت نداشتی تاپیک های بالاییتو باز نگه داری می‌دونستی سرتاپاتو قهوه ای میکنم😎این یعنی قدرته آیدااا خانوم💪🏻

شما بی نام و نشان هم بشین بسوز.

سرت رو از کو ن و زندگی بقیه بکش بیرون.

فقط قهوه ای میشی.

وگرنه از خوشبختیه ماها کم نمیشه فقط به بدبختی های تو اضافه میشه.

شرررت کم بدبخت جون🖕🏻

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

ب من چه و به تو چه برای همین موقع هاست.

خاله زنک.

هرکس باهات حرف بزنه می‌فهمه چه اوسکلی هستی ولت می‌کنه در جا.

هیچوقت دوس پسرت تبدیل ب شوهر نمیشه فقط میشه اکس

چون ذاتت خرابه و دل سیاه ک به بقیه توهین میکنی تهمت میزنی نفرین می‌کنی

همش نتیجه ی عکس داره و میاد توو‌ زندگی خودت

👆🏻👆🏻✌🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻

در حدی نمی‌بینمت که حتی تاپیک بزنم برات🤣🤣وگرنه حرف زیاد دارم برات🤣تو اگه مریض نبودی این تاپیکتو هم قفل میکردی😉نه منتظر باشی بیام و بر.ی نم بهت و منتظر نی نی یار باشی.😉خیلی سیاست داری ولی حیف ک هیچی حالیت نیست فهمت کوره😉

بازم تاپیک بزن راجب مردم🤣🤣عین خاله زنک هایی🤣🤭بتووووچهههه آخه🤭بازم از رو نمیری میدونم😂😂ی کیلو سبزی بخر بیا بشین سرکوچمون پیش پیرزنای بیکار.

هرررری

تاپیکاشوببین عالیه🤣😂

مردم مثل تو بیکار نیستم عقب مونده😂🤭سرت توو‌ زندگی مردمه🤭🤣حالا چقدر بوووو میدی اصلا وقت می‌کنی بری حموم؟؟؟ کپک زدی آنقدر از بیکاری نشستی توو..... زندگی مردم😅🖕🏿