2777
2789

سلام دوستان من ۲۴ سالمه دانشجوی ترم آخر دانشگاه فرهنگیان هستم ، و از مهرماه سر کلاس می رم ، من احساس می کنم یه نفر تو کلاس خیلی از من بدش می یاد ، در صورتی که من دختر خوش اخلاق و خوبی هستم ،با کسی هم تا به حال دعوا نکردم تو دانشگاه . درسم و کنفرانسام هم خوبه . 

مثلا وقتی امروز با من حرف می زد تو چشام نگاه نمی کرد ، انگار تو قیافه بود ،روزهای قبل بهتر بود انگاری ، خیلی با نیش و کنایه با من و دوستم صحبت می کنه، خیلی هم بد ما رو نگاه می کنه طوری که می خواد منو بخوره ، جدیدا هم به من چشم غره می ره 😐😐😐😐

من از ابتدای این چهار سال محلش نمی دادم ، البته اگه هم حرف می زدیم کم بود ، زیاد نبود . واقعا چه قدر بعضی از آدم ها سرشار از عقده و کینه های درونی هستن ، به ازدواج همه هم تابلو حسودی می کنه 😂😂😂

یعنی هدفش اینه ترم آخری منو عصبانی کنه ؟ 

محلش نذار

دانشگاه فرهنگیان تک جنسیتیه؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با من همه ی بچه ها اینجوری ان

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

با من همه ی بچه ها اینجوری ان

البته همه ی دخترا 

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

آره تک جنسیتی هست ، محلش نمی ذارم اینجوریه 😐😐😐

درکل بهش فکرم نکن

موفق باشی ان شاءالله 

امیدوارم معلم خیلی خوبی باشی برای نسل بچه های ما❤️

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

شما بپذیر که همونجور شما حق دارید از دیگران حس خوبی نگیری بقیه هم این حق را دارند

اصلا برات مهم نباشه چون اگه ازت خوشش بیاد یا بدش بیاد توی زندگیت تاثیری نداره و اینکه نخواه همه را راضی نگه داری که دوستت داشته باشند.

انگار ارث باباشونو خوردیم 🤣🤣😂😂

دیقا 

حالا من فردا کنفرانس دارم انقد ناراحتم آخه لپ‌تاپ ندارم هم‌گروهی هم ندارم تنها باید از رو کاغذ بخونم 💔

بله حرف شما واقعا درسته 👏👏👏👏

🌹🌹🌹

شما معلم این کشور هستید، اینده سازان این مملکت را تربیت میکنید، توی محیط کارت مادرا بچه ها، همکارها هستند و قطعا بعضیاشون اذیت میکنند، شما شغل خیلی ارزشمندی دارید عزیزم پس از الان روی این اخلاقت کار کن روی صبرت و روی اینکه در شرایطش عصبانی نشی و رفتار دیگران روی شما اثر نذاره🌹مطمینا معلم خیلی خوبی خواهی شد

دانشجویی شما ؟

اره