2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید نظر بدید یا کمک کنید

25 بازدید | 5 پست

من هرچی درس میخونم نمیشه

دانشجوعم احساس میکنم هیچی یادم نمیاد  نمیدونم چرا اینجوری شدم

دارم روانی میشم  خیلی فشار رومه هم خانواده هم درسی

دعای قرانی چیزی که برای موفقیت باشه  کمکم کنه تو درسام

هرچی فقط قرانی باشه تورخدا معرفی کنید  

این فراموشیت بخاطر استرسیه که داری 

باید استرست رو مدیریت کنی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه فراموشیم زیاد شده که استرس گرفتم

نه گل یعنی بخاطر درس هات یا زا سمت خانواده اصلا استرس نداشتی ؟ حتی مسائل کوچیک فرقی نمیکنه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

استرس از بین نمیره بنظرت چیکار کنم

هرجایی بری از هرکی بپرسی همین صحبت منو بهت میده چون خودمم هم اختلال اضطراب دارم هم افسردگی الان حافظه ام داغونه. باید یا خودت تو خونه مدیریت کنی مدیتیشن ..آهنگ های آرامبخش و یوگا اینجور چیزا انجام بدی فشار رو از روی خودت برداری تا شدیدتر نشده یا بری پیش روانشناس