2777
2789
عنوان

بیچاره شدم یکی بدادم برسه

142 بازدید | 15 پست

سلام شخصی با شناسنامه و کارت ملی من خودش رو در بخش اعصاب و روان بمدت 10 روز بدون اطلاع بنده بستری کرده و در بیمارستان پرونده براش ثبت شده. ! این موضوع خیلی منو عصبانی کرده میخوام از سوابق پزشکیم حذفش کنم تروخدا راهی داره ؟ امکانش هست با مدارک من کارهایی دیگه ای هم کرده باشه نفهمیده باشم!؟ چطور متوجه بشم بخدا دارم دیوونه میشم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف از اقوام پدریم هست بابام مدارکو داده دستش برای یه کاری اما بی اطلاع از ما اینکارو کرده الانم میگه شکایت کنی ازشون خودت میدونی! چه خاکی تو سرم بریزم من فقط میخوام سابقه نشه برام یروزی دردسر میشه!😢

بچه ها از کجا استعلام بگیرم که کار دیگه ای کرده یانه چون این قضیه لو رفت و اس ام اس اومد برام! زبونم لال پولشویی نکنه یا هزار کار دایگه من متوجه نشده باشم بخدا دیوونه شدم از بس فکرم هزارجا رفت خدا لعنت کنه فامیل بیشرف

از این بیشرفا هزار جنایت بعمل میاد ! بخدا از استرس مردم جرات ندارم حرفش بزنم بابام قورتم میده

خب بفهمی کار دیگه کردن بابات که نمیزاره کاری کنی 

درضمن برو مدارک رو ازشون بگیر ببین سیم کارت یا کارت بانکی به اسمت نگرفتن

خب بفهمی کار دیگه کردن بابات که نمیزاره کاری کنی درضمن برو مدارک رو ازشون بگیر ببین سیم کارت یا کارت ...

میگم شاید راهی باشه بیگناهی خودمو اثبات کنم که به اونا برنخوره نمیدونم درست منظورم رسونده باشم یا نه وگرنه گور گندشون خودم بدبخت نشم! بابام داد میزنه سرم میکه الکی شلوغش کردی بستری چیز مهمی نیست حالا مثلا چی شده 😐

میگم شاید راهی باشه بیگناهی خودمو اثبات کنم که به اونا برنخوره نمیدونم درست منظورم رسونده باشم یا نه ...

مگه بگی مدارکهام گمشده المثنی بگیری چیزی شد بگی مدارکام گمشده بود

مگه بگی مدارکهام گمشده المثنی بگیری چیزی شد بگی مدارکام گمشده بود

آره خودمم تو ذهنم بود برام بگم مفقود شده اما خب نمیدونم چقدر باور کنن و برام موثر باشه چون دیگه سابقه پزشکی شده به همین راحتیا پاک نمیشه 

آره خودمم تو ذهنم بود برام بگم مفقود شده اما خب نمیدونم چقدر باور کنن و برام موثر باشه چون دیگه سابق ...

تو درخواست مفقودی کن برای کارت ملیت فکر کنم روزنامه هم باید کنی 

حداقل فردا روز مشکلی پیش بیادم میشه مدرک