2777
2789
من از اینکه خیلی زودحرفهای بددیگرانوفراموش میکنم...انگارنه انگار

چطوری؟!!!! مگه میشه؟!!!!!  اغلب خانمها فراموش نمیکنند؟!!!!!

اگر لباس بود درمیاوردم مینداختم دور؟!!!!!

بمنم باد بده  لطفا  میخام فراموش کنم میخام برام مهم نباشه

خونسردی.

خنگ بازی

ساده بودنم.

گییییییییییجم گییییییج

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیاز به رفت و آمد نداری؟ یعنی چکار میکنی دلت بگیره؟

خب ادم هاي خوب هم زياد هستن كه با اونا تنهايي هام پر كنم

ولي خب خودم به كارها و درس و كلاس و اينا سرگرم كردم

موسيقي گوش ميدم كه خيلي به روحيم كمك كرده من يه مدت افسردگي داشتم

نقاشي ميكشم 

رانندگي ميكنم همينجوري ميرم بيرون 

عكاسي ميكنم از طبيعت از خونواده 

والا همه با هم اینطورین در همین حد! یعنی الان خیلی ارتباطها محدوده همه سالی یکبار دوبارن بنظرم

اره متاسفانه .من رفت و آمد  رو خیلی دوس دارم . ولی حسادت پدر آدما رو سوزونده ظاهر بگو بخندت و میبینن یا چیزای ک داری نمیتونن باهات خوب باشن . پس بهتر رفت و آمد نباشه وقتی مجبوری . جاریم یه بار که میاد خونم اینقدر انرژی منفی میگیرم ازش تا چند روز بعد حس میکنم . 

شادی چیزی نیست جز داشتن یک تن سالم و حافظه ای ضعیف
والا من اصلا خودمو در حدي نميدونم كسي رو ادم حساب نكنم، ولي اذيتم كنن يه جوري رسمي برخورد ميكنم طرف ...

چطوری؟

برام بگو عزیزم لطفا

و این جمله آخرت ؟! طرف میدونه که من اصلا نمیبینمش؟

چطوری من از خدامه اینو بهشون بفهمونم

چطوری؟ برام بگو عزیزم لطفا و این جمله آخرت ؟! طرف میدونه که من اصلا نمیبینمش؟ چطوری من از خدامه ا ...

نميدونم شايد برا شما كاربرد داشته باشه شايد نه، ولي من كلي با مادر شوهرم بحثمون شد اون ميگفت تو بايد گذشت كني ، ديگه گفتم خونه خودتم نميام و ماها نرفتم ، كفتم بخاي بيام ديگه اسمي از فلانيا نيار گفت باشه، چون تك تك كاراشونو ميدونست، مصلا بياد ميكم سلام حال شما همين، اگر ظرف شستن باشه اون باشه من ديگه نميرم كمك اكر خواهر شوهرم باشه ميرم كمك، كنارش نميشينم، خودمو مشغول كار ديكه ميكنم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چطوری؟ برام بگو عزیزم لطفا و این جمله آخرت ؟! طرف میدونه که من اصلا نمیبینمش؟ چطوری من از خدامه ا ...

منم همين جوريم

خب وقتي باهاش گرم صحبت نكني

مثلا توي يه مهموني كنار اون نشين 

فقط اگه سوال پرسيد جواب بده

خودت بحث رو شروع نكن 

سعي كن با بقيه بيشتر صحبت كني

استارتر مشخصات منو گفتي كه😓

منم ميخوام مغرور و سرد باشم اما دست خودم نيست با همه مهربون و خوشرو هستم هميشه هم بيشترين ضربه رو خوردم 

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

منم صبرم کمه و عجولم خیلی هم تلاش کردم امااونقدرا تغییر نکردم. دزضمن یه اخلاق بدی هم دارم اینه که هر روز این مسئله یادم میوفته که من ینی قراره چه جوری بمیرم؟ این خیلی بده و اذیتم میکنه از مرگ میترسم

استارتر مشخصات منو گفتي كه😓 منم ميخوام مغرور و سرد باشم اما دست خودم نيست با همه مهربون و خوشرو هس ...

پاییز عشق جان

منم توام دیگه...

چکار کنیم اخه ما ... چه گناهی کردیم مدلمون اینطوریه... میخام مدلمو عوض کنم نمیشه چون نمیشه خودت نباشی رو میشه رل بازی میکنی

منم خیلی ضربه ها خوردم و تحقیر ها شدم بخاطر اخلاقم

منم صبرم کمه و عجولم خیلی هم تلاش کردم امااونقدرا تغییر نکردم. دزضمن یه اخلاق بدی هم دارم اینه که هر ...

واقعا؟! چه جالب؟!! منم باین موضوع خیلی فکر میکنم دوستدارم فقط راحت بمیرم در یک لحظه منم میترسم 

عزیزم همه از مرگ میترسنو ولی پیری شدن و رو دست موندن بام ترسناکتره

پاییز عشق جان منم توام دیگه... چکار کنیم اخه ما ... چه گناهی کردیم مدلمون اینطوریه... میخام مدلمو ...

من چقدر سعي كردم نتونستم عوض كنم اخلاقمو 😥

عزيزم ذاتمون همينه ديگه كاريش نميشه كرد

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏