2777
2789
چطوری؟!!!! مگه میشه؟!!!!!  اغلب خانمها فراموش نمیکنند؟!!!!! اگر لباس بود درمیاوردم مینداختم دو ...

نمیدونم ولله وقتی بعدازچندروزطرفو ببینم انگار ته انگار باهاش میشینموبگوبخندم به راهه...ازاین ویژگی خودم متنفرم

[QUOTE=53285693]ببین عزیزم منم مثل شما زیادی خوبم خیلی هم سعی کردم سرد باشم و موفق نشدم چون تو ذاتم نیس .ی ماه خواند ...[/QU

مرسی عزیزم

من نمیگم خیلی خوبم نه ولی چیزایی که گفتم عین حقیته و خودمم

حالا این خوبیه یا سادگی نمیدونم

چون الان افراد ساده همیشه بازنده اند

بله درسته قبول دارم ولی اگر طرف خاهرت باشه مثلا . فاصله میگیری یا حتی شوهرت باشه؟ مگه میشه فاصله گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم شکست عشقی یا چیز خیلی سنگین ک ادمو عوض کنه.ن این دل شکستن های ساده .بعضی ها هم ذاتا سردن

بله شکست عشقی افراد را سرد میکنه من عده ای را دیدم والبته بشدت بی اعتماد میکنه 

[QUOTE=53285693]ببین عزیزم منم مثل شما زیادی خوبم خیلی هم سعی کردم سرد باشم و موفق نشدم چون تو ذاتم ...

اتفاقا با خواهرم هم همین اتفاق افتاد و فاصله مو حفظ کردم خیلی هم خوبه  هر دو راضی ایم.با بهترین رفیقام  فاصله مو حفظ کردم و خیلی بیشتر از قبل برای هم مهم شدیم و همو دو سداریم‌س .فاصله گرفتن ب معنی بد اخلاقی نیست فقط انتظارت و ازشون کم می‌کنی و اونقدر نزدیک نمیشی که اذیت شی