2777
2789
من چقدر سعي كردم نتونستم عوض كنم اخلاقمو 😥 عزيزم ذاتمون همينه ديگه كاريش نميشه كرد

آره نمیشه منم خیلی تمرین کردم شاید یک ساعت دو ساعت اول تونستم بعدش ... داشتم خفه میشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره نمیشه منم خیلی تمرین کردم شاید یک ساعت دو ساعت اول تونستم بعدش ... داشتم خفه میشدم

دقيقا 😄

عيب نداره همين مدلي هم خوبه

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

آخ گفتی. استارتر بخدا منم همین مشکل تورو دارم.

منم اینجوریم. طوری شده ک یکی ک اصلا در حد بامن گشتن هم نیس انقد خودشو برام میگیره ک ادم فکر میکنه چ خبره.بحث تعریف از خود نیس تو خوب درک میکنی ولی واقعا ادم ب چشم داره میبینه ها. 

یه دوستی داشتم ک خانواده خودش مسخرش میکردن بی انگیزه بود، خدایی نه قیافه درست درمونی داشت نه رفتار خوبی.انقد خبیث بود ک نگو. انقد انگیزه دادم بهشو ازش تعریف کردم بردمش بالا الان تو روی خودم بهم میگه والا من ک از تو بهترم و فلانم کلی عشوه خرکی میاد. درصورتی ک از هر لحاظی من ادمش کردم ب لطف من تیپای درست میزنه ب لطف من یکم ب خودش میرسه. 

تازشم با همه میخوان رو سرم سوار شن

من به شدت کینه ایم 

خجالتی هم هستم 

همه فک میکنن خودمو میگیرم ولی اصلا اینجوری نیس قیافم غلط اندازه 

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
من به شدت کینه ایم  خجالتی هم هستم  همه فک میکنن خودمو میگیرم ولی اصلا اینجوری نیس قیافم ...

عزیزم منم کینه ای هستم

یعنی یکی بدی بزرگی در حقم کنه یادم نمیره ولی البته خوبی ها هم یادم میمانه

ولی خجالتی نه نیستم

بنظرم خجالتی ها دوستداشتنی ترن

عزیزم منم کینه ای هستم یعنی یکی بدی بزرگی در حقم کنه یادم نمیره ولی البته خوبی ها هم یادم میمانه و ...

این خجالتی بودنم خیلی جاها کار دستم داده ادما در موردم خیلی قضاوتای بیجا کردن خیلی سعی میکنم این اخلاقمو ترک کنم اما نمیشه انگار اعتماد به نفسمم پایینه 

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
دقیقا درکت میکنم عزیزم میفهممت

سخته خب. 

انقدم حسود دورم زیاده ک چشمشون تو زندگیمع فقط. و اینک منه خنگ نمیدونم چجوری دورشون کنم خب این حسودا فامیلای نزدیکم هستن ولی واقعا نمیدونم باید چطور رفتار کنم. 

من خب یع دختریم ب نظر همه یه دختر خوش پوش و خوش استایل و خوش چهره ولی با این همه اصلا خودمو نمیگیرم و باهمه خوب رفتار میکنم حتی اگ از طرف هم بدم بیاد باز من بد رفتاری نمیکنم. دست خودم نیس بهم یاد داده شده خوب بودن.

یروز اون دوستم میدونی چی گف بهم؟ بهم گف تو خیلی ب من حسادت میکنی تو خیلی حرص میخوری.گفتم ببین جلو کسی ک ادمت کرده قد بلند نکن عزیزم. 

خدایی ایراد نمیزارم اما یه دختریه ک یه هیکل درست حسابی نداره بی نهایت قدش کوتاه کل هیکلش گوشت اضافیو لایه لایست پوستشم ک تمام ترک و بی ریخته. چن بار از قصد میخاس چایی رو برگردونه روم ک پوستم خراب شه.مشخصه خب ادمای بخیل خیلی ضایع رفتار میکنن.حسادت میکنه ک من قد بلندم حسادت میکنه برعکس خودش اندامم بد نیست و پوستم سفیده. یکبار خودش گف ک ستاره من حسادت میکنم بهت ازم خاست بهش کمک کنم حالا رو دستم بلند شده ب من میگه حسود.

عزیزم درکت میکنم اما سرد ها اولش سرد نبودن حسشون له شده و اگر بخوان هم نمیتونن گرم شن و اینکه مهربونیت گاهی تو ذات آدمه نمیشه تغبیرش داد .ادمتو عوض کن ک قدر بدونه ن اخلاقتو

عزیزم اینایی که گفتی خیلی هم مطلوب و پسندیده . ادمهایی که به خاطر این خصوصیت شما خودشون رو میگی ...

خب عزیزم افرادی مثل ما معمولا طرفداری نداریم و همیشه دیوار کوتاهیم

عزیزم درکت میکنم اما سرد ها اولش سرد نبودن حسشون له شده و اگر بخوان هم نمیتونن گرم شن و اینکه مهربون ...

نمیدونم؟! فکر نکنم همه سردها دلشکسته باشن

پس من چی؟ من که دلم خیلی خیلی خیلی شکستن دوست و آشنا خودی و غیر خودی غریبه و فامیل 

پس اگر اینطوره منم باید راحت سرد بشم

عزیزم درکت میکنم اما سرد ها اولش سرد نبودن حسشون له شده و اگر بخوان هم نمیتونن گرم شن و اینکه مهربون ...

ادمتو عوض کن ک قدر بدونه ن اخلاقتو

مسیج جان این جمله اخرتو متوجه نشدم میشه واضح تر بگی

نمیدونم؟! فکر نکنم همه سردها دلشکسته باشن پس من چی؟ من که دلم خیلی خیلی خیلی شکستن دوست و آشنا خودی ...

منظورم شکست عشقی یا چیز خیلی سنگین ک ادمو عوض کنه.ن این دل شکستن های ساده .بعضی ها هم ذاتا سردن

ادمتو عوض کن ک قدر بدونه ن اخلاقتو مسیج جان این جمله اخرتو متوجه نشدم میشه واضح تر بگی

ببین عزیزم منم مثل شما زیادی خوبم خیلی هم سعی کردم سرد باشم و موفق نشدم چون تو ذاتم نیس .ی ماه خواندم خیلی ب دلم نشست .نوشته بود جایی ک قدر خوبی هاتو نمیبینن بد نشو جاتو عوض کن با کسایی آشنا شو ک قدر خوبی تو بدونن و تو مجبور نباشی چیزی غیر از خود واقعیت باشی.من ب شخصه تو ذاتم مهربونی و بخشش بیش از حده اوایل ناراحت میشدم ک چرا انقد خوبم و بقیه نیستن اما الان وقتی کسی بهم بدی می‌کنه ن دعوا میکنم ن بحث و ن ناراحت میشم فقط ازش فاصله میگیرم و وقتی کار خوبی در حق کسی میکنم قبلش با خودمم اتمام حجت میکنم ک قرار نیس منم خوبی دریافت کنم .حتی امکان داره بهم بدی شه .اینجوری زندگی قشنگ تره من ک خیلی راضیم چون از کسی انتظار ندارم .و همیشه ب خودت بگو من همینم قرار نیس فیلم بازی کنم و ی آدم دگ باشم