2777
2789
عنوان

خانمایی که تو عقد جدا شدن

138 بازدید | 6 پست

ما خیلی ساله عقدیم.از اواسط رابطمون به کلی ازش زده شدم ولی باز گفتم هر کی یه اشکالی داره خب بساز باهاش اینم بگم بشدت ادم تنهاییم شاید اینم یه دلیلی بود این رابطه غلطو ادامه دادم.الان ولی واقعا نمیتونم با هیچیش کنار بیام کاملا از چشمم افتاده.از نظر عقلی این رابطه کلا غلطه بنظرم.چقد مگه باید از یه ادم اسیب بخورم؟ نمیتونم تا اخر عمرم تحملش کنم.الان میخوام ازش جدا شم ولی نمیدونم چجوری اینکارو کنم؟خانوادم حمایتم میکنن.ولی وابستگی خودم هست اونم ادمیه که کلا بهت کاری نداره فقط فکر کار خودشه ولی اگه بفهمه بخوای جدا شی خیلی اذیت میکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از مهریه به عنوان اهرم فشار در مقابل طلاق استفاده کنید

ببین با زنگا پیاماش دل ادمو خون میکنه.وگرنه میدونم اگه خودم سفت وایسم تموم میشه این قضیه 

ولی انقد زنگ پیغام و پسغام میده هر بار همینجوری برگشتم بهش.نمیدونم چرا عقلم یه چیز دیگ میگ ولی افسارمو احساسات مزخرفمم گرفته