2777
2789

رفتیم تمرین وسط سرعت بالا یهو میگیره وایسا همین گوشه منم تازه کار تا میخوام به خودم بیام از اونجا که او گفته یکم رد شدیم 

وای انقد غر زده بلند بلند میگه مگه نمیییگم واییییسا اینجا چرا اومدی؟ این چه طرزه ایستادنه 

واااای خدایا آبرومون رفت (همش رو با صدای داد و بیداد مردها تصور کنید)

حالا جلو کیا ابرومون رفت؟ جلو یه مشت درخت و جدول خیابون 

خداشاهده تو فرعی های کمربندی بودیم اصلا پرنده هم پر نمیزد 

13/2/04

تاریخ زدم که اینم مثل بقیه تاپیک هام که بعد سر میزنم ببینم اون موقع چه دغدغه ی بی اهمیتی داشتم، یه روزی هم من رانندگی یاد گرفتم و یادم بیاد میرفتم تمرین و استرس داشتم    

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام سواله که چرا یه فردی که حتی رانندگی هم بلد نیست ازدواج میکنه؟ 

اول تحصیلاتتون تموم کنید شغل ثابت پیدا کنید گواهینامه بگیرید ماشین بخرید به شخصیتتون برسید آماده بشید بعد ازدواج کنید

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

برعکس همسرمن از زمان دوستی میشینم اینقد اروممم ریلکس اصلا اعتماد بنفس میده بمن😂ی بار نزدیک بود بزنم ب یه لندکروز اصلا انگار ن انگار😂ولی من نمیرم گواهینامه بگیرم همیشه ی ترسی دارم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

حالا اینقد از طرف خودت فحش بخوری😂😂  بیخیال بابا اگه بخوای سوسول بازی دربیاری و ناراحت شی راننده نمیسی باید پر رو باشی 

من ی وقت داشتم دوبل میزدم با مربی بودم

یهو یه پسر  تو خیابون بلند گفت مگه اینکه برینه سرهنگ بهت گواهینامه بده

فقط با دوتا دوبل زدن قبول شدم تو ازمون بس ک عالی بود

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
تنها برو اخرشب ک خلوته قول میدم قوی میشی

باور کن خیلی دلم میخواد تنها ببرم خودم تمرین کنم هنوز جسارتش رو ندارم 

فکرهای الکی تصادف و این مزخرفات نمیزارن  

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

من شوهرم مخصوصا یجور بهم استرس میداد هیچی حالیم نبود از رانندگی دونسته هامم فراموش میکردم

یروز بسرم زد رفتم مربی گرفتم از آموزشگاه با اون تمرین کردم و یاد گرفتم تموم شد رفت

برام سواله که چرا یه فردی که حتی رانندگی هم بلد نیست ازدواج میکنه؟ اول تحصیلاتتون تموم کنید شغل ثابت ...

برات سوال نباشه عزیزم لابد تو سن کم ازدواج کردن

شرایط جوری بود ک اینجوری بشه براشون 

خیلی بده این مدل تیکه پروندن 

عشــــAــــق🔗♥️

😂😒اخه چرا ابروشو جلو درختا جنگل بردی مگه نمیدونی اونا انسانن

خدا میدونه اون لحظه از غرغرهاش چقد عصبانی شدم ولی بعد گفتم درختها چشماتون ببندید ما رد شیم بریم شوهرم ابرو داره بابا چرا نگامون میکنید

ببین الان دارم میخندم و تایپ میکنما اون لحظه جوش اورده بودم از حرف بی منطق و مسخرش