2777
2789
عنوان

اصلا نباید با همسر رفت تمرین رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن خیلی دلم میخواد تنها ببرم خودم تمرین کنم هنوز جسارتش رو ندارم فکرهای الکی تصادف و این مزخرفا ...

وقتی گواهینامه ندارین تنها نباید بنشینین و آخر شب هم امنیت نیست 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

من قبل از ازدواج گواهینامه گرفتم با پدرم چندجلسه تمرین رفتم از بس کارهای عجیب و غریب میگفت نمیتونستم همش میگفت این که کاری نداره دیگه نرفتم بعداز ازدواج با همسرم رفتم دیدم این بدتره کلا گذاشتم کنار میخوام بگم اکثرا مردا همینن خیالت راحت خودشون رانندگی توی خونشونه مثل مادری کردن خانما دیگه ما رو درک نمیکنن

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

دقیقا شوهر منم همینه ، موقع رانندگی انقدر جیغ جیغ میکنه انگار دختره . تازه من به اعتراف خودش رانندگیم خوبه ولی دست خودش نیست 😐😐😐😐😐

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
برام سواله که چرا یه فردی که حتی رانندگی هم بلد نیست ازدواج میکنه؟ اول تحصیلاتتون تموم کنید شغل ثابت ...

چشم ننه جون 

انشالا تو شصت سالگی هم میریم ازدواج می کنیم   

اخه دوست عزیز این چه پیشنهادیه؟

اومدیم یکی مثل ما اول ازدواج کرد بعد ماشین خرید

شاید یکی مثل من تو مجردی هم ماشین پدرم بوده که تمرین کنم ولی به دلایلی موفق به یاد گرفتن و حرفه ای شدن نداشتم 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

من 8 ساله گواهینامه گرفتم شوخیلی رو ماشینش حساسه منم ترسیدم سوار شم تا اینکه پارسال با چند سال پس انداز حقوقم و فروش طلا یه ماشین خریدم باز هم بهم میگه ماشین صفره نشین میزنیش به در و دیوار حیفه میگه بشین کنار خودم یه جای خلوت. عملا من باز هم نتونستم جرات کنم دست به ماشین خودم بزنم. حالا آقا یه مرتبه با ماشین خودش میره بیرون یه مرتبه با ماشین من بدبخت. اصلا اعتماد به نفسمو کشته. همین هفته پیش جمعه که خلوت بود گفتم بیا کنارم بشین یه مسیری بریم سر اولین تقاطع چنان دادی زد که من همونجا با ترس پیاده شدم و کلی خجالت کشیدم. واقعا از این وضع خسته شدم و احساس بی ارزشی میکنم

برعکس همسرمن از زمان دوستی میشینم اینقد اروممم ریلکس اصلا اعتماد بنفس میده بمن😂ی بار نزدیک بود بزنم ...

افرین به همسرت

حالا من یبار یه مسیر طولانی رانندگی کردم وقتی تمام شد گفت خب بیا پایین جامون میخواستیم عوض کنیم 

یه مشت زدم تو بازوش گفتم یه بار نگی افرین خوب بودا لااقل یه دستی برام بزن تشویقی بکن  

فقط برای اینکه جای اسمون و زمین خدا عوض نشه، یه لبخند ملیح تحویلم داد   

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
خدا میدونه اون لحظه از غرغرهاش چقد عصبانی شدم ولی بعد گفتم درختها چشماتون ببندید ما رد شیم بریم شوهر ...

😂😂😂🤗الهی همیشه به خوشی همینکه تو اون شرایط سعی کردی جو عوض کنی خوبه 

افرین به همسرتحالا من یبار یه مسیر طولانی رانندگی کردم وقتی تمام شد گفت خب بیا پایین جامون میخواستیم ...

😂😂وای خیلی خوب بود

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
من شوهرم مخصوصا یجور بهم استرس میداد هیچی حالیم نبود از رانندگی دونسته هامم فراموش میکردمیروز بسرم ز ...

منم با یکی هماهنگ کردم برای تمرین تو ساعت های شلوغ 

وقتی گواهینامه ندارین تنها نباید بنشینین و آخر شب هم امنیت نیست

ده ساله گواهینامه دارم 

تا یکی دو سال قبل ماشین نداشتیم خریدیم باز پول لازم شدیم فروختیم وقت نشد تمرین کنم 

حالا دارم تمرین میکنم 

مجردی هم ماشین پدرم بود ولی باهاش میرفت سرکار خودمم سرکار بودم اصلا و عملا ماشینی در دسترسم نبود تمرین کنم 

ده ساله گواهینامه دارم تا یکی دو سال قبل ماشین نداشتیم خریدیم باز پول لازم شدیم فروختیم وقت نشد تمری ...

درک می‌کنم وضعیت منم مث شماست با این قیمتا هم دیگه نمیشه ماشین خرید ، من فکر کردم کلا بار اوله دارین گواهینامه میگیرین

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
ده ساله گواهینامه دارم تا یکی دو سال قبل ماشین نداشتیم خریدیم باز پول لازم شدیم فروختیم وقت نشد تمری ...

منم مث شما گواهینامه داشتم ولی نه بابام نه شوهرم ماشین نمیدادن بهم

اخر دیگه به زور روندم اونم دید اینجوری برا خودشم بهتره کنار اومد