2777
2789

احساس میکنم با مشاور یه زوری بالا سر آدمه که باعث میشه بخونه 

من با هیچکس سر خدایش بحث نمیکنم چون خدای هر کس همان است که خرد او میگوید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل واس علوم پزشکی میدونم مشاور لازمه خیلی تاثیر داره مشاور خودم از ۱۰ تا دانش آموزش قطعا ۸ تاشون ...

امکانش هست مشاورت رو معرفی بکنی؟ پیجی دارن؟

باید بگردم عزیزم بهم درخواست بده اونجا برات بفرستم شمارشون رو دارم پیجشون هم یکم بگردم میتونم پیدا ک ...

خیلی ممنونم ازتون لطف میکنید

سلام حتما مهمه

اگر مشاور درست درمونی باشه

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم

من خودم کار مشاوره انجام میدم بعد از قبولیم..

اما خودم مشاور نداشتم.

شما زمانی موفق میشید توی زندگی نه تنها کنکور

که خودتون بخوایید زور یکبار دوبار سه بار 

نباید منتظر اهرم فشار از جایی باشید.

اگر به این خاطر مشاور میگیرید بعد از چند وقت حتی گزارشکار فیک میدید به مشاور

بله چون شرطی شدی و عادت کردی،اگ سال اخری الان وقت تغییرو تحول نیس چون ضربه میخوری و افت تحصیلی پیدا میکنی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿