2777
2789
عنوان

دارم میرم مشهد ولی دلم خونِ

104 بازدید | 9 پست

واقعا از دعواهای مسخره مامان بابام خسته شدم

الان بیست سالمه فقط تو دعوای اینا بودم

سره چیزای مسخره و الکیم دعوا میکنن یهو جنگی راه میوفته آدم از زندگیش سیر میشه 

هر موقع خواستیم بریم مهمونی و سفر قبلش دعوا بوده 

مخصوصا اگر مهمونی یا عروسی سمت فامیلای مادرم باشه ، بابام دهنمونو سرویس میکنه از دماغمون در میاره

هرچیم باهاشون حرف میزنم درست نمیشن

سنشون که میره بالا بدترن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا خانواده منم همینطورن ،کاری کردن که دیگه نه باهاشون مسافرت میرم نه عروسی نه مهمونی

خوبه برای شما میذارن که نری

منو زوری میگن نه باید بیای بعدم که گند میزنن تو اعصابم افسرده ترم میکنن

من‌تا مجرد بودم فکر مبکردم زندگی ننه بابام اینجوریه 

بعد دیدم عه مادرشوهر پدرشوهرمم که اینن 

بعد چندسال دیدم عه خودمونم که اینم دیگه متوجه شدم همه زن و شهرا اینن

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
خوبه برای شما میذارن که نریمنو زوری میگن نه باید بیای بعدم که گند میزنن تو اعصابم افسرده ترم میکنن

منم زور میکنن ولی به زور میگم نمیام دست از سرم بردارید ،آخه برم بعد خون به جیگرم کنند چیکار 

حالا برو مشهد رو ولشون کن ان شاالله امام رضا بهشون آرامش میده ،اگر رفتی برام دعا کن گواهینامه این بار دیگه آزمون شهری رو قبول بشم و آزمون استخدامی هم قبول بشم ان شاالله

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
یعنی چه دعوایی ناراحتت میکنه اخه منو شوهرم هم بحثمون میشه خیلی بددهنه منم میریزم به هم

بابامم مشکلش اینه هرچی که از دهنش در میاد و میگه

البته فحش نمیده ها 

ولی یجوری حرف میزنه از صدتا فحش بدتره 

روانی شدم من بین اینا