2777
2789
تحمل کن ارزششوداره،،فکرکن چقدرتغییرمیکنی چقدخوشگل میشی ارزش داره

الانم خیلی قشنگ شده خیلی غبغب داشتم اخه مغزمو خر گاز زد دماغمم عمل کردم همزمان🫠به معنای واقعی نفس کم اوردم همش میترسم بمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم خیلی قشنگ شده خیلی غبغب داشتم اخه مغزمو خر گاز زد دماغمم عمل کردم همزمان🫠به معنای واقعی نفس ک ...

همونوبگوووو،،مبارک باشه عزیزم،،هزینه ساکشن غبغب چقدرشد؟خیلی دردداشت،،من تصمیم دارم انجام بدم

به سلامتی عزیزم .میگذره بلید تحمل کتی ...میشه عکس قبل و بعد بذارید ببینم چطور شده

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
همونوبگوووو،،مبارک باشه عزیزم،،هزینه ساکشن غبغب چقدرشد؟خیلی دردداشت،،من تصمیم دارم انجام بدم

نه اصلا چون بیهوشم بودم برا دماغ با بیهوشی انجام داد یهو بیدار شدم که تموم شده بودن هیچچچ دردی نداره حتی سر سوزن ولی گن خیلی خیلیییییییی اذیت میکنه 

۱۵ میلیون غبغب

ولی خب ارزشم داره کلی سنمو اورده پایین ولی خب طاقتم طاق شده بخاطر گن😓

عزیزم من ده روز گن زدم البته بنظر دکترم شما کم کم در روز یه ساعت نیم ساعت این حدودا با فاصله البته ب ...

الان باز کردم بخدا تا امروز مدام بسته بودم 

الان صاف صاف شده براتون؟چند وقته انجام دادین؟من یه هفته شده راضیم 

الان باز کردم بخدا تا امروز مدام بسته بودم الان صاف صاف شده براتون؟چند وقته انجام دادین؟من یه هفته ش ...

من چند سال میگذره با فاصله هم غبغب هم بینی هم پلک رو عمل کردم و بسیارررر  راضیم مبارکت باشه

من چند سال میگذره با فاصله هم غبغب هم بینی هم پلک رو عمل کردم و بسیارررر راضیم مبارکت باشه

ممنون عزیزم مبارک شمام باشه فقط شمام دو هفته مدام گن بستین نمیشه تو روز یه ۱۰ دقیقه باز کرد؟