2777
2789
عنوان

هر سوالی درمورد عمل بینی بخصوص ورم یکطرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 63 پست
بچه ها من دو ماه عمل کردم هنوز ورم داره و کلا فرمی نداره مال شما بعد چند وقت فرم گرفت؟

سلام 

خوبی شما؟ 

الان بینیتون بهتره؟ 

منم مثل شمام 

میشه باهام حرف بزنید بگید الان چطوره بینیتون؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم منم بینیم حالت هلال ماه پرانتزی هست ۴۰ روزه عمل کردم دارم دیوونه میشممیشه اگر شمام مثل من بودی ...

درست میشه .

طول میکشه تا یسال خوب میشه

من اینقدر کج بود سه ماه بود عمل کردن بود فقط کارم گریه بود

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
درست میشه .طول میکشه تا یسال خوب میشه من اینقدر کج بود سه ماه بود عمل کردن بود فقط کارم گریه بود

مرسی ک باهام حرف زدی

از چ ماهی خوب میشه تقریبا؟

الان بینی شما خوب خوب شده؟

چن ساله عمل کردید؟

انحراف بینی داشتید؟

درست میشه .طول میکشه تا یسال خوب میشه من اینقدر کج بود سه ماه بود عمل کردن بود فقط کارم گریه بود

منم هرروز کلی گریه میکنم و گاهی ب خودکشی فک میکنم

حالم روحیم خیلی خرابه

باید چیکار کنم خوب شه؟

منم هرروز کلی گریه میکنم و گاهی ب خودکشی فک میکنم حالم روحیم خیلی خرابه باید چیکار کنم خوب شه؟

به خاطر ی دماغ خودکشی؟

منم 3 ماهه عمل کردم ورم یه طرفه داشتم امپول کورتون زد دکتر هنوزم خوب نشده دکتر گفت ورمه

بعد هم همه دکترا میگن تا 1 سال و خوردی حق اظهار نظر ندارین اصن الان فرمش مشخص نیست کهههه

و ج‍‌ه‍‌ان‍‌ س‍‌ت‍‌ای‍‌ش‍‌ م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ـב اص‍‌ــالتـlor را❤️‍🔥🔗؛ ️

منم هرروز کلی گریه میکنم و گاهی ب خودکشی فک میکنم حالم روحیم خیلی خرابه باید چیکار کنم خوب شه؟

عزیزدلم من اوایل ک عمل کرده بودم افتضاح شده بود و داشتم تا مرز روانی شدن پیش میرفتم صدتا تاپیک زدم و با خودم میگفتم امکان نداره همچین افتضاحی درست بشه ولی الان خیلی خوب شده و همه دکتر بینیمو میپرسن نگران نباش فقط زمان بده

به خاطر ی دماغ خودکشی؟منم 3 ماهه عمل کردم ورم یه طرفه داشتم امپول کورتون زد دکتر هنوزم خوب نشده دکتر ...

بینیم کج شده

اصلا روم نمیشه از خونه برم بیرون

اگر اینطوری بمونه چطوری میخوام تو جامعه رفت و آمد کنم؟

به خاطر ی دماغ خودکشی؟منم 3 ماهه عمل کردم ورم یه طرفه داشتم امپول کورتون زد دکتر هنوزم خوب نشده دکتر ...

برا شمام کجه یا ورم نقطه ای داره؟

مگه نمیگن کورتون ممکنه آسیب بزنه؟

اصلا ورمتون ب نسبت ماه اول کمتر نشده؟

عزیزدلم من اوایل ک عمل کرده بودم افتضاح شده بود و داشتم تا مرز روانی شدن پیش میرفتم صدتا تاپیک زدم و ...

برا شمام کج بود؟

از کی شروع میشه بهتر شدنش؟

من نه شب دارم نه روز

حتی تو خوابم غصه میخورم

سلام😭😭😭من یک ماه یک هفتس عمل کردم

دماغم حس میکنم کجه و گوشتیه

دماغ خودم استخونه بود با قوز فقطططط

الان انگار گوشیتیه

تازه سرما خوردگی شدید هم گرفتم مجبورم دماغمو پاک کنم ابریزش بینی دارم دستمال کم استفاده میکنم

فین خیلی اروم انجام میدم استرس دارم کج بشه با این کارام بعد به خاطر مریضی دیگه صاف نمیخوابم