2777
2789
عنوان

هشت روزه ساکشن غبغب کردم پشیمونم🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال دکتر خوب بودمکجای ولیعصرشماره میدی بهمهزینه اش چقدر شد

عزیزم من ۷ ساله دنبال دکتر خوبم پیش بهتریناشم رفتم مشاوره اما برا من تنفس اولویت بود همه رو یه شکل نکنه این دقیقا همون بود اصن دماغ تکراری نداره همه رو نسبت به چهرش عمل میکنه از روز سومم تنفس دارم

الان ۲۵ روزه دیروز معاینه شدم گفت خیلی خوبههه ورمت تقریبا رفته و دوتا چسبامم کم کرد و اصن زیباجو رو بعد عمل ول نمیکنه هر دو یه هفته باید بری چک کنه و من عاشق این اخلاقشم خیلی دکترل قبل عمل براشون مهمه این نه بعدش تازه کارش شروع میشه

دنبال دکتر خوب بودمکجای ولیعصرشماره میدی بهمهزینه اش چقدر شد

خیابان ولیعصر - بالاتراز پارک ساعی - روبروی ایستگاه بی آرتی سی ودوم کوچه چمن - پلاک یک - طبقه 3 - واحد 14

09351272783

هزینه هم عزیزم من دوتا عمل باهم داشتم ولی بینیم فک کنم ۵۰ هم نشد ۴۸ اینا

اگه به بیمارستان فجر نزدیکی چهارشنبه ها صبح ده تا ۱۲ هم اونجاس باید صبح ۶ بری وقت بگیری

فکر کن امروز ۹ روزه یه ثانیه باز نکرده بودم😐

اومدم اینجا که خدایی نکرده استاتر نبینه ناراحتیش بیشتر شه 

اهدای عضو برای مرگ مغزیه 

چون من پدرم ۱ سال تو کما بود همچین حرفی نزدن 

امیدوارم خدا براشون معجزه کنه خیلی سخته حتی سخت تر از مرگ 😔

اومدم اینجا که خدایی نکرده استاتر نبینه ناراحتیش بیشتر شه اهدای عضو برای مرگ مغزیه چون من پدرم ۱ سال ...

اوهوم منم دیشب فهمیدم چون اهدا برا مرگ مغزیه

شایدم میدونه و همچنان قبول نمیکنه..فقط خدا کمکشون کنه🥲

اسی جان مبارکه عمل بینیت، من رو یکم راهنمایی میکنی بی زحمت؟ شما طبیعی عمل کردی؟ دکترت نیمه فانتزی هم ...

عزیزم طبیعی رو ادم بعدش پشیمون میشه من نیمه فانتزی خواستم و الان چون ماه اوله و کلی ادم ورم داره با این وجود حس طبیعی به ادم میده...

بگو نیمه فانتزی میخوام سر بینیمم نه گرد باشه نه خیلی تیز من این اینا رو گفتم

کلا عمل راحتیه فقط چند روز اول بخاطر تنفس با دهن ادم کلافه هست 

دکتر من به شدت رو تنفس حساسه و الان بعد یه ماه کلا با دماغم تنفس دارم اصن دهنمو باز نمیکنم مثل قبل نرمال شدم

عزیزم طبیعی رو ادم بعدش پشیمون میشه من نیمه فانتزی خواستم و الان چون ماه اوله و کلی ادم ورم داره با ...

ممنونم اره خودمم نیمه فانتزی دوست دارم، مرسی عزیزم شما از پزشکهای دیگه تهران تحقیق کرده بودی؟ همین دکتر خودتون رو توصیه میکنین؟ 

بعد ساکشن غبغب چطور بود؟ همین دکتر انجام داد؟ منم یه مقدار دارم به نظرت باهم انجام بدم یا کلا بی‌خیالش بشم؟

ممنونم اره خودمم نیمه فانتزی دوست دارم، مرسی عزیزم شما از پزشکهای دیگه تهران تحقیق کرده بودی؟ همین د ...

والا اره هفت ساله دنبال دکتر بودم من تا اینکه رفتم مطب مراجعه کننده ها رو دیدم خیلی خوشم اومد همه یه شکل نبود هرکی مطابق صورت خودش جراحی شده بود و برا دکترم تنفس اولویته این برا خودمم اولویت بود که انتخاب کردم اصن کبودی و درد نداشتم

غبغبمم همزمان با دماغم عمل کردن با بیهوشی

غبغب من بزرگ بود خودش پیشنهاد داد منم انجام دادم.‌

یکم گن که میبندیم اعصاب خورد کن و سفته بینیم که گفتم هیچی نه درد نه چیزی یکم کلافگی داشت