2777
2789

قبلا بهم خیانت کرده و دستش برام روشد ...اومد قسم خورد جون بچمون..و ب قران دست زد ک دگه تکرار نکنه..ولی باز جدیدا رفتاراش مشکوکه.‌منم بعد اون خیانتش اعتمادم بهش از. دس دادم. همش بهش گیر میدم..بخاطر همین اصلا اتو نمیده دستم تا اینکه دیشب میخواستم هدیه یک گیگ نت همراه اولشو فعال کنم برنامه همراه من رو واس شمارش فعال کردم..میبینم..تو قسمت سیم کارتهاش.دوتا سیم گرفته..اولی ک واس خودش بود دومیه فقط سه رقم اول و س رقم اخرش معلوم بود منم..رفتم تو مخاطباش سرچ کردم دیدم نوشته راننده ک...پروفایل واتساپ تلگرامش ک دیدم میببینم شماره ی دختره...شماره رو ورداشتم  زنگ زدم دیدم اره دختره..با دختر بحثم شد گفتم شوهرمن خیلی خر و نفهمه ولی تو خیلی خرتر و  هرزه تری ک دنبال یه هرزه زنداری..اونم بهم میگفت اشباه میکنم و اینا اصلا بهش مهلت حرف ندادم و قطع کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم ازاین جوردخترایی ک اویزون مردمتاهل میشن اون همه پسرمجردریخته بابا چراازمردی ک ب زن خودش رحم نکرده خوششون میاد بزغاله ها

نی نی سایت.دلبندم. امضا نوشتنی نیس کردنیه   والابوخودا

منم بودم بدتر از شما میکردم... واقعا شماره ی یه دختر تو گوشی شوهرتون غیر خ یا نت چی میتونه باشه.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

به نظرت مردی که خیانت میکننه اصلا ارزش جنگیدن داره که انقدر اذیت میکنی خودتو؟

آدم های خائن مثل تفاله ان. بریزیشون دور بهتره تا اینکه بخوای نگهشون داری

ارزونیه همون دختره