2777
2789

گفتن تو قلب جنینم کلسیم رسوب کرده 

امروز نوبت دکتر دارم 

جونی تو بدنم نمونده از بس گریه کردم و جلو بقیه الکی خندیدم 

من کم آوردم 

نزدیک 19 هفته هستم 

فقط برای ما دعا کنین همین ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا چقد توی بارداری این مادرا رو میترسونن ان شاالله که هیچی نیست خیالت راحت خواهر منم از روز اول ...

یک بار نشده برم سونو به دل خوش بیام بیرون 

خیلی پیر شدم 

ممنونم عزیزم ان شالله 

حالا خودتم یه تحقیقی بکن تو گوگل

خیلی تحقیق کردم 

ممکنه بیشتر بشه و سوراخ بشه 

ممکنه اینجوری نشه و خود به خود خوب بشه 

ممکنه عمل بخاد ممکنه عمل نخاد بعد از تولد 

همه چی دست خداست 

واسه همینه دعا میخام فقط 

هیچی دست ما و دکترا نیست 

هیچ کاری نمیشه کرد 

انشالله ک‌خیره چیزی نیس ..این‌سونوها ما رو پیر کردن منم امروز انومالی باید برم ۱۹هفته هستم استرسم دا ...

ممنونم عزیزم واقعا پیر شدم 

از همون اول داغونم کردن تا همین الان 

یا جفتت پایینه یا جفتت جای خوبی نیست 

یا سندروم داون داره رفتم سل فری دادم گفتن هیچیش نیست

جواب سل فری هم سه هفته طول کشید 

نمیدونی این سه هفته برای من چقدرررررررر طولانی و عذاب و زجر بود 

حالا که هم رفتن گفتن رسوب کلسیم تو قلبشه

چهره ام خیلی عوض شده جدی جدی پیر شدم

خیلی تحقیق کردم ممکنه بیشتر بشه و سوراخ بشه ممکنه اینجوری نشه و خود به خود خوب بشه ممکنه عمل بخاد مم ...

بد به دلت راه نده  بیخیال باش  همین  نگرانی  از همه چی بدتره  توکل کن  ب خدا اعتمادت  به خدا فقط باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنونم عزیزم واقعا پیر شدم از همون اول داغونم کردن تا همین الان یا جفتت پایینه یا جفتت جای خوبی نیست ...

درکت میکنم من یه سقط ۱۴هفتع داشتم الان این تا تکون بخوره جونم اومد ب لبم ...جرات ندارم تا دم در برم بخدا ...یه وقت چیزیم‌نشه کمر دردم دارم با فیبروم ....دیگ توکل ب خدا تو هم بسپار بهش من ک‌دلم برا روشنه...این استرسا ک میدن بهمون بدترین چیزه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40