2777
2789
عنوان

به خاطر تفاوت هامون باهاش به هم زدم

730 بازدید | 27 پست

با یه نفر اوکی شدم که اون مذهبی بود من نه حجاب ندارم اون‌نماز میخوند من نه اون‌روزه می‌گرفت من نه اون مسجد میرفت من نه اون ایران بود من یه کشور دیگه....تو تصویری من مشروب میخوردم اون دلستر و هزار یه تفاوت دیگه اما تو این مدت اصلا سعی بر این نداشت منو‌و عوض کنه و گفت با تفاوت هات بهت علاقه دارم و برام مهم نیست اما من که همیشه مغزم بر قلبم غلبه داره دیدم‌منطقی نیست و رابطه رو تموم‌کردم به نظرتون کار درستی کردم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم کاره درستی کردی چون به  اینجور تفاوت ها نمیشه عادت کرد بعدا براتون مشکل ساز میشد

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

خب اگر تحمل پذیرش نداشتین بهترین کار بوده

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اره ولی بیشتر به خاطر همین راه دور

خیلیا هستن که مذهبین و نمیخوان کسی رو تغییر بدن اما اینو با حرفشون نمیفهمی با رفتارشون میفهمی که باید حضوری در ارتباط باشی باهاشون واقعا لانگ دیستنس اصلا رابطه نیست

بعد بحث خانوادشون هم هست یسریا خانوادشون مذهبی نیستن خودشون مذهبین برای همین خیلی راحت تر میشه زندگی باهاشون اگه خودت هم مذهبی نباشی

ولی کسی که خانوادش هم مذهبین واقعا سخت میشه چون شاید شوهره بهت گیر نده ولی خانوادش گیر میدن 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤