2777
2789
عنوان

برای دوساعت در روز چی ببرم بفروشم که فروشش خوب باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 30 پست

کیک و دونات 

میتونی بدلیجات کیلویی بخری ببری مترو بفروشی 

عروسک بافتنی عمده میتونی بخری و سود کنی روشون بفروشی 

گیر سر و اکسسوری‌ مو 

اگه اشپزیت خوبه میتونی کیک مرغ و فینگر فود سفارش بگیری بفروشی

لباس جوراب این چیزا 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی آقاهه هس شهرمون میاره انگشتر و گردنبندای خوشگل رنگ ثابت مشتری داره هاااا زیاد ولی قیمتاشم یک سوم م ...

کجاست 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

چرا دستفروشی تو که عاشق فروشندگی هستی من میتونم کمکمت کنم کدوم شهری

کرج هستم عزیزم،خود کرج،میدونش. آخه تایم اونقد زیاد برای فروشندگی مغازه نمیتونم بزارم، کار پاره وقت هم حداقل پنج ساعتی درگیر میکنه آدمو 

هر چی میاری مثل جوراب یا لباس زیر یا بدلی جات سعی کن اول با کم شروع کنی و حتما  بهترینهاشو انتخاب کنی ینی خاص و زیبا و کم باشه . مثلا همون جورابا که همه میارن نیاری گلچین کنی بازار خیام برو  جعبه های دوازده تایی میفروشن. 

چیزی که خراب نشه و نخوای با سه تا بچه خودت درستش کنی فقط یه واسطه برا فروش باشیشاید بادکنک برای بچه ...

دقیقا درست کردن چیزی توسط خودم خیلی زمانبر میشه با کارای خونه و بچه ها.باید عمده فروشیهای خود کرج رو پیدا کنم کجاهاست