2777
2789
عنوان

هدیه روز معلم

593 بازدید | 18 پست

سلام عزیزانم من دبیر بازنشسته ریاضی هستم 

الان چند تاپیک دیدم که مامانا نگران هدیه روز معلم بودن 

دوستان خود اموزش و پرورش یه مقدار وجه نقد به هر معلم واریز می کنه 

تو رو خدا این هدیه رو بزارید کنار 

فک نکنم هیچ معلمی راضی باشه کسی با سختی و منت براش کادو بگیره 

همون یه شاخه گل کوچیک و یا یه دست نوشته محبت امیز و قدردانی ... میتونه بهترین هدیه باشه براشون ..‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم میگیم کیه که گوش بده چندتا اولیای خودشیرین میفتن جلو و پول جمع میکنن به زور همه هم میزارن پای م ...

چقدر این کار زشته 

بابا چرا تو این شرایط بد اقتصادی کسی رو باید به هدیه خریدن مجبور کرد 

کاش جمع بشه این بازیها

مدرسه برادرزاده ام خود مدیریت اعلام کرده نفری یک میلیون بزنید به حساب .اگر ۷۰۰ دانش آموز داشته باشه میشه ۷۰۰ میلیون 🙂

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
واقعا بد نیست برای بچمون بد نمیشه؟

نه عزیزم 

چه بدی آخه 

مطمعن باشید هیچ معلمی راضی نیست 

اولیا دانش اموزش به زحمت و سختی بیوفته در قبال کارش هم حقوق دریافت می کنه 

همون تشکر کافیه

ماهم میگیم کیه که گوش بده چندتا اولیای خودشیرین میفتن جلو و پول جمع میکنن به زور همه هم میزارن پای م ...

اصلا واسه چی باید کادو بدن ؟؟همیشه خدا که تعطیلن اون سه چهار ساعتی ام که تو هفته سر کلاسن یه چی مینویسن پای تخته رد میشن میرن بعد جالبه یسره هم مینالن

بعدشم مطمئن باش اونایی که میوفتن دنبال پول جمع کردن برای خرید کادو روز معلم خودشون هم از اون پول یه سهمی دارن وگرنه تو این دوره زمونه هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره

من هفته پیش خریده بودم دیشب کادو کردم به دخترم‌گفتم یه چیزی بنویسه بزنم روش و برد 

ولی تو گروه مادران میخوان پول بذارن روی هم‌سکه و گل و کیک و اینا البته آخرش مجبورم هزینه پذیرایی رو بدم

بنظرم این کارشون اشتباهه هر کی هرچی میخواد ببره یا نمیخواد نبره واللا من با رضایت کادو دادم به دخترم ولی زورم میاد چند نفر خودشیرینی میکنن کل سال هم شاهد بودم که معلم به بچه های اونا بیشتر رسیدگی کرده و میکنه

اصلا واسه چی باید کادو بدن ؟؟همیشه خدا که تعطیلن اون سه چهار ساعتی ام که تو هفته سر کلاسن یه چی مینو ...

نه دیگه 

این نشد ... 

ارزش کار معلم و آموزشش رو پایین نیار 

که کار بسیار سختی هست 

همون کادو رو جمع کن

فکر کنم این موضوع" نماینده پول جمع کنه " برداشته بشه که هر کی دوست داشت خودش هدیه جدا ببره

این تابوی جمع‌آوری پول از زمانی که من خودم دانش آموز بودم ، وجود داشت 

تا الان که خودم معلمم 

کاملا قابل درک هست که بعضی از اولیا ، به هر دلیلی نمیخوان پول بدن ، اما تقریبا مجبور میشن 

تو هرکلاسی چندتا خودشیرین هستن که این حرکتو‌ میزنن

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم.....