2777
2789

اتوم رو دوستم اومد برد دو روز پیش کارش ک تموم شد نیاوردش دیشب رفتم ازش گرفتم الان ک میزنم تو برق روشن نمیشه 

اعصابم ب شدت خورده 

بهش گفتم روشن نمیشه میگ نمیدونم من استفاده کردم گذاشتم بالا تختم 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

سلام دوست عزیز حالت خوبه؟من کنکوریم داشتم تاپیکی که راجب بیوتکنولوژی امل زده بودی و سوال میکردی میخوندم و درنهایت فهمیدم شیمی میخونی تو گنبد

میتونم چندتا سوال ازت داشته باشم؟؟خیلی واجبه سوالاتم اگه میشه لطفا جواب بده❤️

میدونم خیلی کار زشتیه اما میشه بدونم حدود رتبه‌تون چند بوده؟؟

شیمی گنبد اولویت چندمتون بوده؟چرا بین بیوتکنولوژی و شیمی شیمی رو انتخاب کردین؟

سلام دوست عزیز حالت خوبه؟من کنکوریم داشتم تاپیکی که راجب بیوتکنولوژی امل زده بودی و سوال میکردی میخو ...

سلام 

من با سابقه تحصیلی قبول شدم ن کنکور معدلم ۱۶ بود 

فقط رشته های با سابقه رو میتونستم انتخاب کنم برا همین فقط شیمیا و زیست جانوری ها و دو تا زیست سلولی زدم 

گنبد اولویت ۴م بود

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من با سابقه تحصیلی قبول شدم ن کنکور معدلم ۱۶ بود فقط رشته های با سابقه رو میتونستم انتخاب کنم ب ...

از رشته‌تون راضی هستین؟آینده‌ش چطوریه از نظر مهاجرتی؟؟و این که میتونین تو ارشد به مهندسی شیمی رفت؟؟؟

از رشته‌تون راضی هستین؟آینده‌ش چطوریه از نظر مهاجرتی؟؟و این که میتونین تو ارشد به مهندسی شیمی رفت؟؟؟

تاره آخر ترم دو هستم، ی سری درسا مث شیمی آلی واقعا فرار و گیج کننده هستن حالا بازم بستگی ب آدمش داره، برا مهاجرت خوبه ولی برا استخدامی تو ایران ن، اره مهندسی شیمی کنکور بدی میشه

☆彡彡 نسیمم ミミ☆