2777
2789

به نام خدا بنده😑بی قرار بی اعتماد بنفس یعنی تو اینجوری تصور کن که اصلااا ندارم حتی بیرون میخام برم استرس دارم فوبیا اجتماعی دارم روانم کلا بهم ریخته اضطراب تو وجودم رفته و حس اینو دارم که خیلی ضعیفیم و تو سری خور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من بهترین پدر و مادر ها میشن 

و بهترین همسر ها 

دلیل هم دارم برای حرفم 

البته با توجه به نوع زندگی خودم میگم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

وااای تو منی یا من توعم؟؟ فک میکردم فقط من اینجوریم

نه عزیزم ننگ به هرچی فقره ففر کم کم خودشو تو وجودت نشون میده کاش میتونستم یه زندگی با وضع معمولی رو یه بار دیگه برگردم به دنیا و تجربه کنم

به نظر من بهترین پدر و مادر ها میشن و بهترین همسر ها دلیل هم دارم برای حرفم البته با توجه به نوع زند ...

پس چرا من بهترین نشدم😔انقد بی اعصابم که سره بچه ۴ ماهم داد میزنم شوهرم که معلومه دیگه خسته شده از دستم

به نظر من بهترین پدر و مادر ها میشن و بهترین همسر ها دلیل هم دارم برای حرفم البته با توجه به نوع زند ...

اره هم میشن هم نمیشن میشن چون کمبوداشونو نمیزارن بچه هاشون داشته باشن نمیشن چون مغز ما فقیره چون روانمان داغونه چون نداری هر لحظه اذیتمون میکنه باورت میشه من حتی الان که ازدواج کردم وقتی یه لیوان ابمیوه مثلا بیرون میخورم میگفتم مادر پدرم طفلی همینم نمیتونن بخرن  ابمیوه زهرمار از گلوم میرفت پایین با گریه

خب من مثلا خانواده ام مشکل مالی نداشتن اما من مشکل مالی دارم و فکر کنم بعد از ازدواج دیگه دلم برای پ ...

ما نداری تو ذاتمون رفته من الان وضعم خوب شده ولی چون پول نداشتیم خرج کنم الانم دست و دلم به خرج کردن نمیره همون دختر فقیر قدیمم

پس چرا من بهترین نشدم😔انقد بی اعصابم که سره بچه ۴ ماهم داد میزنم شوهرم که معلومه دیگه خسته شده از د ...

خب حتما مشکلت فرق داشته 

اگه از عصبی بودن مادرت در عذاب بوده باشی هرگز حاضر نمیشی بچه ات هم مثل خودت در عذاب باشه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

پس چرا من بهترین نشدم😔انقد بی اعصابم که سره بچه ۴ ماهم داد میزنم شوهرم که معلومه دیگه خسته شده از د ...

اخ گفتی باورت میشه میترسم بچه داشته باشم که یدقت خجالت بکشه از مادر بی اعصاب و سطح پایینی مثل من

خب حتما مشکلت فرق داشته اگه از عصبی بودن مادرت در عذاب بوده باشی هرگز حاضر نمیشی بچه ات هم مثل خودت ...

دقیقن مامانم خیلی عصبی بود سره یه چیز کوچیک کتکم میزد خیلی سعی کردم مثل اون نشم ولی انگار راه اونو پیش گرفتم