نه نداشتم چون ما از لحاظ هزینه محدود بودیم ولی همیشه بهش میگم آرزوم بود حنا تم هندی بزنم خیلی بهم میاد
نه خرید عقد حلقه ارزون خریدم درکل خواسته خودمم همون بود ساعت نخریدم چمدون نخریدم یعنی میخواست بخره رفتیم گناوه گرون بود شهر خودمون هم دیگه نخریدم ولی لباس چندتا خریدم آرایشی داشتم نخریدم
چون میگی ازت نخواسته به عنوان کسی ک شدیدا کم خرجه حتی برای خرید ها هم کلی چونه میزده ک تخفیف بگیره فکرکن عروس اینطوری نداریم اول ببین وسع تون چطوری بعد ببین کی میخواد خرج بده نه خیلی شورش درآر ارزون کارکن نه خیلی گرون به شخصه نداشتم وگرنه بیشتر هزینه میکردم اگه شوهرت قراره هزینه کنه خب وسع ببین اگه پدر شوهره تا صداشون در نیومده خرید کن تهش اینه با درک ترین شوهر یا آدما هم اونقدر ک تو کوتاه اومدی ممنونت نیستن من شوهرم آدم منطقی و خوبیه من توقع داشتم ممنونم باشه ولی نیس خب راضيه ازم و کلی تعریفم میده هوام داره ولی کمه دربرابر کاری ک من براش کردم از طرفی باید ببینه بشنوه یکی بود هی پچ پچ میکرد ک زنم توقع نکرده عزیزم شما زنت یه کاسه جهاز هم نداد بااینکه صفر تا صد رسم داشتن ولی یکی دیگه هست داره شیره طرفو میکشه شوهرم همش بهش میگه خداروشکر چقد زن من خوبه