2777
2789
عنوان

خانما این هزینه ها برای عروسی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 73 پست
نه من استان بوشهرم(برازجان) من ک یک جا رفتم تو شهرم اصلا راضی نبودم یه سوال من 24این برج میام اصفهان ...

عزیزم الان هوا برای خودمون گرمه 

ما که کولر روشن میکنیم توی خونه 

مخصوصا ظهر بیرون به نظرم خیلی گرمه 

شبا هم بیرون خیلی بهاری و خوبه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستشو بگم خیلی بد😂شام مرغ میوه هم معمولی بود دو نوع یا سه نوع شیرینی هم ندادنمیشه بپرسم چقدر طلا گ ...

عزیزم ما برای عقد سرویس گرفتیم دیگه الان نمیگیریم 

فقط کادوی عروسی مادرشوهرم گفته میخواد دستبند بگیره و مدلشو نشونم داد فکر کنم حدود ده گرم اینا بشه 

شما غیر از اینا چیز دیگه ای میگیرین؟

فضولی نباشه، فیلم عمارت و عکاسی هست با فیلم تالار؟ یا فقط فیلم تالار و عکاسی؟من دوستم پارسال ۳۵ داد ...

عزیزم با فیلم عمارت 

از جزئیاتشون خبر ندارین که مثلا چندتا دوربین داشتن و ...؟

عزیزم چقدر اون موقع هزینه ها مناسب بوده واقعا

الانم نهایتا سوبل هااا ‌شما یچیز ساده همینه ورودی غذا و میوه شیرینی باشه همینه ولی اگه تشریفات اینا بخوای گرون میشه ک همون تایمم تشریفات ورودی تنها 15بود 

عزیزم ما برای عقد سرویس گرفتیم دیگه الان نمیگیریم فقط کادوی عروسی مادرشوهرم گفته میخواد دستبند بگیره ...

کلا چند گرم میشه طلاتون؟

والا ما قبلا تا ۱۲۰ گرم هم میگرفتیم پارسال و امسال خیلی گرونی شده همون ۵۰ گرمم بگیرن بخدا شاهکار کردن

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

عزیزم با فیلم عمارت از جزئیاتشون خبر ندارین که مثلا چندتا دوربین داشتن و ...؟

برای دوستم فک کنم دوتا دوربین و هلی شات 

تو تالارم یکی ثابت بود رو سه پایه یه فیلمبردار با دوربین یدونم  هلیشات که بین زنونه میدونه جابجا میشد چون سقف زنونه مردونه یکی بود وسطش یه کرکره آهنی گذاشته بودن(به سقف چسبیده نبود واسه همون هلی شات رد میشد)

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

کلا چند گرم میشه طلاتون؟والا ما قبلا تا ۱۲۰ گرم هم میگرفتیم پارسال و امسال خیلی گرونی شده همون ۵۰ گر ...

کلا طلاهایی که با مناسبت ها هم برام گرفتن؟

فکر نمیکنم به پنجاه گرم هم برسه

پس واسه مردا دوربین جدا نداشتن؟

فک کنم دو تا دوربین و یه هلیشات

یه دوربین جای مردا یکی جای زنا یکیم هلیشات 

کلا طلاهایی که با مناسبت ها هم برام گرفتن؟فکر نمیکنم به پنجاه گرم هم برسه

البته خیلی گرونیه همه چی کیفیتش و کمیتش اومده پایین عروسیا جهیزیه ها اندازه طلا