2777
2789
عنوان

بی کاری مادر

156 بازدید | 15 پست

سلام  من بچه سومم الان یک سالشه. من لیسانسمو دانشگاه تهران خودم فوث لیسانسم شهیدبهشتی . بعد از ازدواج دورکاری میکردم و بعدش پیج زدم . گاهی درآمد داشتم گاهی نداشتم. به خاطر زایمان هام درست نمیرسیدم به پیجم. و بارها شکست خوردم. خسته شدم. از یه طرف میگم دکترا بخونم با ۳ تا بچه و کلی سختی که قطعا شوهرم همراه نیست میدونم آخر وعاقبت نداره بعدم با دکترا هم میترسم به جایی نرسم. از اون ور به شدت نیاز دارم کع برم سرکار هم برای روحیه ام هم درآمدی . دارم دیوونه میشم. الان ۱۰ سالی از فارغ التحصیلیم میگذره در زمینه رشته ام فکر نکنم کار گیرم بیاد . بعدم کاری میخوام که انقد درآمدش بالا باشه که هم بچه ها رو بزارم مهد بعدش چیزی برام بمونه . لطفا اگر تجربه ای دارین بگین من چیکار کنم دیوونه شدم تو خونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا فعلا همون دور کاری رو ادامه نمیدی تا بچه ها برن مدرسه

این کارای انلاین اگ یکی توش حرفه ای بشه چند برابر کار حضوری میتونه درامد زا باشه

اگ به پیجت برسی میتونی علاوه بر کار خودت هزینه ی تبلیغات هم بگیری

تایم کاریت هم دست خودته

بخوای دکترا بخونی اونم با سه تا بچه باید فکر این باشی که ۶-۷ سال انرژی خیییلی زیاد بذاری تهشم برسی باز به همینجایی که هستی متاسفانه.. 

بنظرم این تایم و انرژی رو بذاری رو کار پیدا کردن زودتر نتیجه بگیری. اینو از یه مادر دو تا بچه که دکترا داره و فعلا نتونسته جایی شاغل شه می‌شنوی! تازه من ۹۰ درصد مسیر دکترا رو قبل از ازدواج طی کرده بودم و بعد ازدواج فقط باید دیتاهامو جمع و جور میکردم و رساله می‌نوشتم و... با این وجود این ده درصد اندازه اون ۹۰ درصد طول کشید و پدرمو در آورد 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
اشتباه نوشتم ماهی سه میلیون

گفتم چه خوب ماهی یه ملیون عالیه 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

خب چرا فعلا همون دور کاری رو ادامه نمیدی تا بچه ها برن مدرسهاین کارای انلاین اگ یکی توش حرفه ای بشه ...

اون دورکاری رو دیگه ندارم بعد از اولین بچه کلا اومدم بیرون . ولی پیجم هم دارم بهش میرسم. میدونم تا نتیجه بده دوباره طول میکشه ولی میترسم این همه وقت بزارم 

عزیزم با سه تا بچه واقعا نمیشه کار وزد خودتو اذیت نکن و به بچه هات برس حوصله داری بهترین کار مادر بودنه من یه بچه دادم و معلمم و کلی وقت اضافه ولی بازم دلم میگیره از مهر پسرمو بزارم مهد تازه تا دو سال و نیم پیشش بودم و از سه سالگیش رفتم سر کار

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بخوای دکترا بخونی اونم با سه تا بچه باید فکر این باشی که ۶-۷ سال انرژی خیییلی زیاد بذاری تهشم برسی ب ...

درست میگید بارها تصمیم گرفتم دکترا بخونم بعدش پشیمون شدم..