2777
2789
عنوان

خانما این هزینه ها برای عروسی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 73 پست
آره عزیزم تالارمون خیلی گرون شد😢خودمم پشیمونم که اصرار کردم به این تالار۲۰۰ نفر فقط مهمون های عروسن

کاش یه تالار کم تر میرفتین با بقیه پول طلا بیشتری میخریدی 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

من باشم اینارو جمع میکنم یه ماه عسل میرم هرچیم موند میذارم پس انداز(نظره هجوم نکنید به من)🥲

دوست آبجیم همین کارو کرد 

الان تو هر عروسی که دعوت میشه حاج و واج دهنش جمع میشه و از حسادت میسوزه 😂

هعی چس کلاس نیومد که آره من میرم مسافرت و سفر عروسی نمیگیرم که پول حروم نشه فکر کرده اونایی که عروسی میگیرن سفر نمیرن:))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوال داشتم عزیزم الان باغ تالار ۲۰۰ ورودی حساب میشه فقط یا نه منو غذا هم حساب میشه ؟

عزیزم با همه چی شد ۲۰۰ تومن 

شام دو مدل 

میوه 

شیرینی 

گل آرایی و شمع 

دیجی 

...

من باشم اینارو جمع میکنم یه ماه عسل میرم هرچیم موند میذارم پس انداز(نظره هجوم نکنید به من)🥲

عزیزم منم نظرم همین بود 

جشن نامزدی نداشتم

برای عقدمم فقط رفتیم محضر 

اما بعد میدیدم دوستام جشن عقد دارن 

ترسیدم به دلم بمونه و تصمیم گرفتیم جشن بگیریم 

عزیزم منم نظرم همین بود جشن نامزدی نداشتمبرای عقدمم فقط رفتیم محضر اما بعد میدیدم دوستام جشن عقد دار ...

قطعا بهترین کارو میکنی منم مثل شما هیچی نداشتم عقدم با مانتو خودم رفتم حتی حلقه ساعتم نداشتم عروسی متوسط گرفتم حسابی راضی هستم 

نه عزیزم همینه قیمتا یه شب شبه تو عه یه ۵۰ تومن اینور اونور فرقی نمیکنهحالا ک گرفتی خوشحال باش لذتشو ...

مامانمم همینو میگه 

میگه خسته م کردی اینقدر حرص باغ رو خوردی 

میگه خانواده داماد چیزی نمیگن اونوقت تو حرص میخوری☹️

البته همین پنجاه تومن برای من زیاده 

اما برای اونا نه 

عزیزم پروفایلتو دیدم منو دانشجوی دکتری م، شما چی میخونین؟🤗

😢😢😢به نظرتون عوض کنیم یه جا دیگه بگیریم؟حس میکنم حدود ۶۰ ۷۰ تومن از جاهای دیگه گرون تر شده

اگه عوضش کنید باید هزینه کنسلی بدید عزیزم من که نمیدونم شما‌چجور تالاری گرفتین یه وقتایی می‌بینید بعضی از تالارها به خاطر آپشن‌هایی که داره و شناخته شدس به زبان عامیانه خودمون با کلاستر از بقیه تالارهای شهر خوب طبیعیه که گرون باشه 

خوبه بابا بااینکه اینجا باید مناسب تر باشه الان عروس 20.25من ساده ترین کار هارو انجام دادم 20تومن شد ...

منم امروز تو آرایشگاه از یه خانمی پرسیدم گفت آتلیه شون سی و خورده میشه دو هفته دیگه عروسی دارن 

قطعا بهترین کارو میکنی منم مثل شما هیچی نداشتم عقدم با مانتو خودم رفتم حتی حلقه ساعتم نداشتم عروسی م ...

عزیزم شما حنابندون هم داشتین؟

خرید های عقد رو کامل انجام دادین؟

بعد برای آرایشگاه و اینا هر کدوم باب میلتون بود انتخاب کردین یا با توجه به هزینه؟

من حس میکنم زیادی به فکر هزینه هام 

همسرمم ازم نخواسته 

میترسم رعایت کنم و بعد پشیمون بشم

منم امروز تو آرایشگاه از یه خانمی پرسیدم گفت آتلیه شون سی و خورده میشه دو هفته دیگه عروسی دارن

بنظرم قیمت ها خوبه تالار رو حساب نکردم ولی بقیه چیزا معقول و گاها ارزونه من خدایی داشتم بیشتر هزینه میکردم بسیار راضی بودم حتی می‌خواستیم سالگرد هم باز عروسی بگیریم ولی با فامیل هامون اصلا بدرد نمیخوره چون پایه نیستن 

اگه عوضش کنید باید هزینه کنسلی بدید عزیزم من که نمیدونم شما‌چجور تالاری گرفتین یه وقتایی می‌بینید بع ...

عزیزم آره جای قشنگی هست 

پیوی پیج اینستاشو بهتون بگم نظرتونو بگین

دوست آبجیم همین کارو کرد الان تو هر عروسی که دعوت میشه حاج و واج دهنش جمع میشه و از حسادت میسوزه 😂ه ...

نه من واسه چس کلاسیش نمیگم کلا از عروسی خوشم نمیاد میگم خب هرکسی یه نظری داره اون بنده خدا حتما واسه یه شرایطی نتونست بگیره و تو دلش مونده

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

عزیزم منم نظرم همین بود جشن نامزدی نداشتمبرای عقدمم فقط رفتیم محضر اما بعد میدیدم دوستام جشن عقد دار ...

اوه پس اینطوری خوب نیست حتما بگیر

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.